dilluns, 19 de novembre del 2007

ATLETISME BLANC I BLAU

Foto d'arxiu: Associació d'Esports Blanc i Blau.
Eizmendi defensarà diumenge el títol a la Jean Bouin assolit la passada temporada.




Isabel Eizmendi i Teresa Pulido han participat al XXIII Cros del Aceite, a Torredonjimeno (Jaen), les nostres atletes han quedat 12ª Isabel Eizmendi i Teresa Pulido 14ª, aquest cros ha sigut molt dur i un terreny molt sec i han disputat aquest cros en les principals figures de l’atletisme espanyol, a poques setmanes de l’Europeu segueixen participant els atletes per classificar-se pel Europeu, que es celebrarà a Toro (Zamora).


9è CROSS DE SANT CUGAT.

Ester Ramos i Abderraman Khamouch guanyen al 9è Cross de Sant Cugat a la categoria absoluta, amb un recorregut de 8 Km. Aquest Cross que ja arribat a la seva novena edició i han participat uns 800 atletes.


Ester Ramos campiona a Sant Cugat. Foto: AE Bib



CLASSIFICACIÓ DONES:
1 Ester Ramos Rubio 19:47 AE Blanc i Blau

2 Brita Stemm Ler 21:04 Unió Atlética Rubí
3 Amaya Camacho Sánchez 21:38 Escola Thau
4 Asunción Sabrido Esteban 21:42 Independent
5 Ana Malona MCmenamin 22:43 Independent.



CLASSIFICACIÓ HOMES
1 Abdel Ait KAmouch 15:25 AE Blanc i Blau
2 Oriol Vilaplana Vilar 15:54 Rua
3 Luis Enrique Ramos Farreras 16:39 Laietania
4 Lluís Feliu i Roé 16.53 CEIP R. Llull
5 Manel Monteys Vilanova 17:02 Independent.





En altre ordre de coses, dir que diumenge en la ciutat esportiva van coincidir els dos presidents; el del RCD Espanyol, Daniel Sánchez Llibre i el de l’Associació d’Esports Blanc i Blau, Joan Calero (veure foto). La novetat es clar, era la presència del president espanyolista, ja que al senyor Calero sempre el veiem a Sadrià, mentre que a Dani altres ocupacions li treuen el temps.


Com a continuació del debat en l’Assemblea passada, van continuar conversant ambdós personatges sobre el present i futur de les seccions blanc i blaves, i a bon segur en la llarga xerrada tornarien a sortir els temes referents a l’atletisme i al us del nom, que tots sabeu.


El senyor Calero es va fer aquesta fotografia amb una samarreta en la que irònicament feia servir el slogan de la campanya publicitària del RCD Espanyol “Volem” ?(que també figura a les samarretes del Olesa-Espanyol, motiu de greuge segons els defensors de l’atletisme, el tracte dispensat a uns i a altres), amb les paraules “Volem Seccions”.!


Aquesta lluita segons va declarar el president de l’AE BiB, a Sentiment Perico, “continuarà per que no podem esperar-nos a Cornellà-Prat per que tampoc tenim el convenciment que el Club atengui en un futur en el nou estadi de Cornellà-Prat les nostres reivindicacions”. Per tant desconfiança en aquest tema de l’AEBB davant la postura oficial del Consell (desconfiança mutua), de no parlar-ne fins que els ingressos del Nou Estadi ho permetin.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M