dimarts, 20 de novembre del 2007

FUTBOL BASE:
EL JUVENIL B, RECUPERA EL LIDERAT (9-0)

Foto d'arxiu.
Gran partit del Juvenil B, i en particular del romanès en les files del RCD Espanyol.


Triomf abassegador del Juvenil B que recupera el liderat.

Necessitaven guanyar de sis gols de diferència per tornar a ser líders empatats a punts amb l’etern rival i els nois de Josep Clotet vaja si ho van aconseguir; fins a nou gols se’n va dur el Terrassa (sisè classificat abans d’aquesta jornada) en la seva visita a la Ciutat Esportiva.

Gran partit de Maxim
Gran partit de tot l’equip en general i de Alexandru Maxim en particular que amb els seu hat trick va ser el protagonista del partit.
Ja als primers minuts, el romanès va enviar a l’escaire un lliure directe avançant al conjunt perico.
El Terrassa malgrat l’escandalós del resultat, va jugar i va plantar cara tenint moltes ocasions, però no van tenir encert a l’hora de definir. A més, a cada jugada en la que va pogué posar en perill el marc defensat per Dinu, els blanc i blaus colpejaven amb l’encert i la definició que li va faltar als egarencs.

Marc Caballé va anotar el segon després d’una gran jugada en la que va pogué rematar a plaer. Ángel Martínez, internacional sub 17 amb Espanya, de tret creuat amb l’ajut del pal aconsegueix el tercer i Álvaro (no podia faltar a la cita amb el gol) aprofitant una gran passada de Maxim, controla dins l’àrea i afusella al porter del Terrassa.

En la segona part es consuma la golejada d’escàndol
Després de varies aproximacions amb cert perill dels visitants, un remat de cap del davanter perico es rebutjat per el porter i Marc Caballé tot sol fa el cinquè gol.
Maxim de nou de falta directa a l’esquerra de l’àrea de càstig, clava la pilota a l’escaire dreta de la porteria, (quart gol de falta directe que vàrem presenciar a Sadrià aquest cap de setmana, junt amb els de Oriol al juvenil, Elena al fem. B).

El juvenil B ja era virtual líder (amb el permís del CE L’Hospitalet que té un partit menys per disputar), i encara quedava partit per incrementar el compte golejador. Per a mes inri, un defensor del Lleida en jugada desgraciada s’introdueix l’esfèrica dins la porteria després d’una centrada, en ple desgavell i desmoralització dels egarencs que no esperaven un resultat així. Per cloure el compte, encara hi haurien dos gols més, Alex aprofita una pilota en profunditat i li creua a la sortida desesperada del meta visitant. El darrer, Maxim aconsegueix el hat trick rematant a porta.


Encara hi hauria ocasions per fer el desè, en els peus de Chuli que remata fluix a les mans del porter una bona jugada d’Àlex en un partit en el que l’efectivitat ha estat màxima, i el Terrassa ha pagat els plats trencats del partit en la Via Férrea de la jornada passada.

RCD Espanyol: Dinu, Pere Martínez, Ángel Martínez, Albert Mozó, Álvaro Vega, Manu Molina, Alexandru Maxim, Marc Caballé, Oscar Sielva, Álvaro Vázquez, i Dani Nieto. (Juli Serrano, Chuli, Álex, i Gerard Esteve)

Gols: 1-0 Max, 2-0 Marc, 3-0 Ángel, 4-0 Álvaro, 5-0 Marc, 6-0 Max, 7-0 pp., 8-0 Álex, 9-0 Max.


Incidències: Partit disputat diumenge en el camp 3er. a un horari fora de lo habitual (18:00) degut a les circumstàncies de coincidència d'horaris aquesta jornada a Sadrià. Tarda molt freda. Poc públic.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M