dissabte, 24 de novembre del 2007

FUTBOL BASE:
GOLEJADA DEL INFANTIL B (11-0)

Espectacular triomf del Infantil B.11-0

Sisena victòria consecutiva del conjunt de José Herrera davant un Europa que s’ha vist impotent per frenar a un Espanyol amb més qualitat i per que no dir-ho també, físicament superior per la participació dels dos davanters Jaffar i Fredi que per velocitat i corpulència han portat de bòlit a tota la defensa visitant.

La primera part (4-0) ha estat més igualada; de fet el primer avís l’ha donat el conjunt de Gràcia sortint la pilota fora.

Comença la golejada
Pol de tret creuat als set minuts ha obert la golejada rematant sense gaire angle escorat a l’esquerra de l’ataca espanyolista.

Els espanyolistes buscaven sentenciar l’encontre per la via ràpida i tant Fredi amb jugada individual però amb centrada molt passada sense rematador, Sergi Coll en llançament per sobre del travesser, o en altre en que el meta visitant s’ha anticipat a Fredi els blanc i blaus podien haver aconseguit el segon.

Gran ocasió de Paco, i arriben els gols
Paco ha disposat d’una gran jugada al trobar-se en la boca de gol xutar i refusar el porter i el mateix rebuig tornar-ho a provar rematant aquest cop al pal, i allunyant un defensa que ha impedit que el tercer remat s’introduís dins en una embolicada jugada.

Als 23, Jaffar es marxa de fins a tres adversaris per velocitat aprofitant el seu físic i afusella al porter visitant que poc podia fer. Calcada jugada aquest cop de Fredi però en el darrer moment no sap que fer i mentre es rumia per on xutar acaba perdent l’ocasió.

Paco, als voltants de la mitja hora, dins l’àrea, retalla fins dues vegades i marca per el primer pal en un bonic gol. Jaffar de nou, a les acaballes del primer temps supera al porter i li creua l’esfèrica fent el quart.

Un Europa amb defensa molt avançada, i els espanyolistes arrasen
Jaffar fa el cinquè només començar el segon temps, i encara fallarà en la següent jugada de perill després que Paco li donés la passada de la mort i el golejador espanyolista rematés fora.

Canvis en l’equip, descans per Jaffar, i Laureano el jugador argentí del Infantil B, és qui donarà llavors els maldecaps a la feble defensa europeista. El jugador argentí després d’una preciosa jugada individual, remata al pal dret de la porteria dels visitants.

Quatre gols de Gerard
Gerard Llatjós, jugador provinent del Junior de Sant Cugat ha marcat de remat de cap a la mateixa boca de gol el sisè, després d’una centrada de Sergio. De jugada individual, supera al porter i remat creuat fa el setè, el vuitè, i encara marcarà el desè.
Abans Laure, aprofitarà una bona jugada de Fredi que arriba fins la línia de fons i cedeix en la passada de la mort per que l’argentí anoti el novè.

Amb 7-0 l’Espanyol havia errat un penal, que s’ha estavellat al pal dret de la porteria del CE Europa, mitjançant Iu Ranera, jugador al que li havien fet el clar penal al travar-lo dins l’àrea un cop superava al defensor.

L’Europa arribaria en cert perill en una de les escasses ocasions, però el porter espanyolista aturaria evitant el gol visitant

Fredi en jugada individual afusella amb un gran xut al porter visitant i aconsegueix el definitiu 11-0 que col·loca provisionalment segon a l’equip tot i esperant el que faci el Blanes. L’equip ha agafat l’ona, tot i que va perdre dos dels tres primers partits i semblava que tindria problemes per acabar amb els llocs capdavanters, per joc i resultats es pot dir que ara mateix es troba en ratxa.