dilluns, 19 de novembre del 2007

FEMENÍ B I SAN GABRIEL EMPATEN A DOS GOLS.

Ambdós formacions en el moment de sortir a la gespa del camp 3er de Sadrià. En les dues darreres fotos, l'abans i el després del llançament d'Elena que significava el 2-1 momentani.

Just empat entre Espanyol B i San Gabriel 2-2 .

Espanyol B i Sant Gabriel van empatar a dos gols en un encontre molt disputat en que qualsevol dels dos conjunts haguessin pogut guanyar.

Titi Camúñez recupera part de les jugadores que no havia pogut comptar en els dos darrers partits; tornava Rocío i Lara de la selecció, però Marta Corredera aniria convocada amb el primer equip i per tant no va pogué disposar dels seus serveis.

El partit es desenvolupa sense clar dominador
En els primers vint minuts, la igualtat en el joc ha predominat, la primera jugada mínimament perillosa l’ha protagonitzat Ana Núria Rios que s’ha marxat per velocitat però la jugada al final no ha tingut conseqüències.
Als catorze minuts Rocío fa jugada individual i quan arriba a les immediacions de l’àrea perd l’esfèrica i el refús defensiu li cau a Debora que en el vèrtex dret de l’atac espanyolista deixa anar un obús que s’estavella en el travesser de la porteria de la ex blanc i blava Vero.

La primera ocasió del Sant Gabriel té lloc en el 23, quan una incursió visitant acaba amb la parada de Roberta i amb l’ajut de la defensa espanyolista treuen la pilota com poden.

El Sangra colpeja primer
Servei de cantonada llençat per Baudet, i Santoro remata de cap lluny de l’abast de Roberta que no pot fer davant l’encert de la jugadora visitant.

Solament set minuts després del gol del Sant Gabriel, l’Espanyol B posava de nou les taules al marcador amb un gol de Anna Ríos que dins l’àrea de xut creuat bat a Vero després de fer-se amb una bona pilota.

Olga Rodríguez xuta fora un llançament llunyà. L’ocasió més clara de les periquites tindrà lloc quan Kenti remata primer i després del refús de Vero, el remat d’Elena l’acaba treien una defensora en un embolic dins l’àrea petita. L’Espanyol crescut buscava el segon.

L’ Espanyol B remunta
Domini altern amb aproximacions d’ambdós equips sense conseqüències. Debora de xut creuat potent obliga a lluir-se a Vero enviant a còrner.
En el minut 67, una falta a la frontal de la porteria visitant escorada a l'esquerra de l'atac de les locals, és executada per Elena, que malgrat l’intent de rebutjar Vero que inclòs toca l’esfèrica, acaba significant el 2-1 per les locals.

El Sangra fa l’empat definitiu
Anna aprofitant trobar-se lliura de marca amb una errada de marcatge, controla i llença un gran xut a l’escaire a l’esquerra de Roberta. Era l’empat i seria ja definitiu.

El RCD Espanyol B tindrà l’ocasió del partit en els darrers minuts del matx; Anna Núria tota sola remata al cos de Vero amb tot al seu favor i Carol tampoc encerta amb la porteria en el refús posterior. Era l’ocasió definitiva per guanyar un partit, en el que l’empat definitiu ha estat potser el resultat més just tot i que els dos equips han buscat la victòria.

Amb aquest ja son tres els encontres consecutius que el filial femení blanc i blau no assoleix la victòria des que va guanyar a la Hans Gamper al primer equip blaugrana. Justament els tres encontres que s’han jugat des de que els pares de Raquel Corral van "acceptar" la cesió a l’ Apolo Properties de Murcia; una “gran decisió” dels tècnics espanyolistes.

RCD Espanyol B: Roberta Archibald; Reche, Malena, Kenti, Olguita Rodríguez, Elena, Rocío, Lara, Ana Núria, Carol, Débora.
Substitucions: Helena Roig per Debora, m. 73. Resta banqueta: Anna, Elvira Serra (ps), Nerea.

CD San Gabriel: Vero; Loli Marroquino, Julia Jarque, Olga, Peñalver, Milena, Anna Cayuela, Baudet, Múñoz, Patry, Dori.
Substitucions: Tudela per Julia, m. 46, Ollé per Patry, m. 69, González per Dori m.85, i Massanet en el 85’ també. Resta de la banqueta: Erika Pallarols (ps),

Àrbitre: Juan Basco Pastor, del comitè català. No ha tingut que mostrar cap cartolina en un partit amb molta correcció.

Gols: 0-1 Olga Santoro, m. 26, 1-1 Anna Núria Rios m.33, 2-1 Elena Fernández, m. 67, i 2-2 Anna Cayuela, m. 80

Incidències: Matinal molt freda, en la que es va agrair el sol que va lluir. Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA GRUP 3er.