dimarts, 27 de juliol del 2010

KENTY ROBLES,
QUARTFINALISTA DEL MON, SUB-20

ALBERTO ORTIZ "TITO" SIGNA PEL BENIDORM CF, POSANT PUNT I FINAL A LA SEVA ETAPA EN EL FILIAL ESPANYOLISTA.

Kenty Robles ha estat aquests dies disputant el Campionat del Mon sub-20 de futbol femení que està tenint lloc a Alemanya.

La jugadora perica, titular de la selecció mexicana (fet que no li impedeix en un futur fer-ho amb la selecció espanyola al tenir doble nacionalitat), ha tingut un paper important amb el combinat mexicà.

Davant Japó va jugar 87 minuts arribant-se al final del partit amb empat a tres gols.
En el segon partit, davant Anglaterra, el conjunt mexicà va guanyar 1-0 i la jugadora espanyolista va disputar l’encontre sencer. En el tercer i darrer encontre de la fase de grups, Mèxic va aconseguir la classificació en empatar a un gol davant la selecció de Nigèria, quedant primera de grup tot i estar enquadrada en un grup dels més complicats.

Fotos d'arxiu.

Diumenge a Dresde va caure eliminat el conjunt mexicà davant Corea en els Quarts de Final, (1-3) tot i realitzar un bon encontre i participant la jugadora espanyolista en els noranta minuts de joc, en un partit molt més disputat que el marcador final faci pensar.