diumenge, 25 de febrer del 2007

ALTRE TRIOMF DEL FEMENÍ B.
(ESPANYOL 2 UE LLEIDA 1)

Anna, amb dos gols, protagonista del triomf del femení B, a Sadrià.

Tres nous punts per el femení B, encara que la superioritat sobre el terreny de joc ha sigut molt més patent que la que ha reflectit el marcador final, be per la mala sort i per el desencert de les davanteres espanyolistes i que amb dos a zero, ha desaprofitat una pena màxima que hagués deixat l’encontre definitivament sentenciat.

Però no ha estat així, i amb el gol lleidatà, ha hagut que patir una mica demanant l’hora en els darrers moments del matx.

El partit ha començat de la millor manera per les locals, ja que al minut tres Anna, ha aconseguit el primer gol rematxant una pilota morta dins l’àrea petita. Raquel treu un còrner uns minuts després i Andrea Porta remata de cap, en una bona posició però desviat, lluny dels tres pals de la porteria defensada per Irina.

Anna Pallarés en una pilota en profunditat es apunt de aprofitar, però Irina rebutja anticipant-se i és Reche qui allunya definitivament l’esfèrica en una compromesa situació. Al minut 20 una molt bona triangulació de l’atac perico acaba amb un xut a la frontal de Rocio que Mónica atura en una bona intervenció.

I al minut 33, una centrada per banda esquerra a càrrec de Rocio, i la pilota rebotada li cau morta a Anna que no perdona, i estableix el 2-0 afusellant a la portera lleidatana.

L’Espanyol dominava, es sentia còmode en el camp, i jugava al primer toc. En una d’aquestes, Rocio obre a Marta a la dreta, que passa a Anna de primera i el seu remat es aturat per Mónica. Al minut 40, gran jugada de nou, que Gema oxigena a Marta Corredera que fa la passada a Rocio que llença sobre la frontal un fort xut que atura molt be la meta lleidatana. Miriam Abos, que havia sortit per lesió de Meritxell, llença una falta des de línia de tres quarts, però Irina ben col·locada bloca sense més complicacions, tot i lo perillós del llançament bombejat.

La segona part s’ha iniciat amb una jugada en que Anna ha estat a punt de rematar però Mónica llençant-se als peus de la davantera per dos vegades impedeix el remat.
El Lleida en una embolicada jugada que rebutja Irina, no encerta a trobar la porteria, i el remat posterior de Berta, s’estavella en les cames de les defensores periques ben posicionades.

La jugada que hagués pogut evitar patiments posteriors; Kenti en profunditat habilita a Anna, que s’escapa de la seva marcadora per velocitat i aquesta l’agafa per la samarreta però no pot impedir que se’n vagi, s’interna a l’àrea i es objecte de penal que l’àrbitre no dubte en assenyalar. El llença Gema Pacheco, a l’esquerra de Mònica, fora.

Reche en servei de cantonada, centra i Rocio remata creant problemes a la portera visitant. Una bona jugada de Debora no troba rematadora a la seva centrada.
Però, en el minut 78, Cristina que havia sortit a la segona part, aprofita una centrada de Anna Pallarés, establint el 2-1.

Tocava patir i màxim quan el gol lleidatà ha portat certs nervis al conjunt espanyolista, i augmentat les dosis de moral a les visitants per pogué empatar un encontre que se li havia posat coll amunt. Un sol minut després, Andrea ha rematat de cap per sobre el travesser un còrner servit per Miriam. La pròpia Cristina, autora del gol visitant, ha estat a punt de fer el segon en una rematada que ha aturat Irina. Eren moments d’angoixa.

Però desaprofitat aquest moment, l’Espanyol ha tornat a gaudir de tres ocasions molt clares. Les més clares de tot l’encontre , i que no ha sabut materialitzar, cosa que ha creat més patiments dels previstos entre la parròquia blanc i blava.
Taby envia un desplaçament llarg a Marta que se’n va sola en posició legal segons l’àrbitre i se entreté una mica, i no pot evitar que la portera visitant desbarati una ocasió molt clara.
Taby tampoc acaba de definir en una escapada per l’esquerra que al moment final no pot centrar l’esfèrica, ja que s’anticipa la defensa visitant. I l’última: Pilota llarga, on Marta Corredera marxa tota sola sense ningú que li faci ombra, encara en l’un contra un, a la portera del Lleida, (la millor del seu equip), i no se’n surt del regat i aquesta es fa amb la pilota, desaprofitant l’ocasió.

Minuts d’incertesa final per l’ajustat del marcador, i nou triomf del conjunt de “Titi” Camúñéz que es manté en les posicions d’honor de la classificació. I això que al començament de la temporada, en algun mitjà parlaven inclòs del perill de descens amb aquest equip...

FITXA TÈCNICA
RCD Espanyol B : Irina, Kenti, Reche, Rocío, Chivi, Elena, Marta, Gema, Anna, Raquel Lorente, Debora.

UE Lleida Femení: Mónica Blasco, Dolors Gou, Meritxell, Berta, Anna Roset, Olga Roset, Andrea Porta, Anna Oriach, Anna Pallares, Raquel Arrán, Pilar Porta

Substitucions;
Irene per Raquel (m.61), Taby per Elena (m. 77) i Natalia per Anna (m.85)
Per part visitant: Miriam Abos per Meritxell (m.34’), Mar Pallarés per Raquel Arrán (m. 54’), i Cristina per Olga (m.66)

Gols; 1-0 Anna (3’), 2-0 Anna (33’), 2-1 Cristina (78’)

Àrbitre: Carlos Ferreira Mansilla del col·legi català. Partit correcte, sense cap tipus de problemes. Ha assenyalat un penal clar que l’Espanyol no ha sabut aprofitar.

Incidències: Camp 3er de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Molt més públic la primera mitja hora de partit, i durant el quart d’hora que el filial masculí estava al descans.