dijous, 1 de març del 2007

COMENTARIS


Problemes el diumenge per pujar a l’Estadi

De nou, els nostres “simpàtics” responsables municipals ens tornen a complicar l’existència amb tot una sèrie d’esdeveniments programats a la muntanya olímpica. Ja no n’hi ha prou amb unes obres per el 2010 que han de començar tres / quatre anys abans. Amb fang quan plou, amb unes rases, i sots que baixant de nit et jugues la integritat si no mires on poses els peus, amb embussaments, escales automàtiques que no funcionen a totes les estones del diumenge (15.00 hores del partit davant el Mallorca, no funcionava cap), trams d’escales eternament en obres, policies impresentables que en comptes de alleujar els problemes ja sabem a que es dediquen...en fi... el mateix de sempre...

Capítol apart el marató, (tenia que ser el mateix dia...). He entrat a la web de la cursa, i he observat que hi ha en un document de word el trajecte km per km de la cursa. Hi he entrat, per saber-ho, dic: “miraré per on transcorre”... per després tenir una informació més acurada sobre la prova per si hi prenen part atletes de la Associació E. Blanc i Blau.
La meva sorpresa al veure que expliquen km a km, amb tot detall, i un altre cop, un impresentable de pensament únic, ens informa de tota una sèrie de recordatoris del club del règim. Sense venir a compte, ens informen del Camp ja no nou, de les Corts, dels mites futbolistes, de jugadors de bàsquet, per tot arreu apareix quelcom del club aquest que enverina la nostre societat. Naturalment, un trajecte de la cursa passa per l’Avinguda de Sarrià, però aquí ni una paraula explicant res més del que tots sabem. Parlen de Montjuïc, de tota la zona, però naturalment ni una paraula del RCD Espanyol. Suposo que al Bus Turista de BNA amb guia deu succeir igual... un autèntic fàstic propi d’una gent amb estómacs molt agraïts a qui els dona de menjar. Bé ells ho continuaran fent, continuaran asfixiant de culerisme a tothom, però al menys aquí ho denunciem amb la mancança de reso del mitja, però amb tota la força de qui ja n’esta fart de tants impresentables, i de tants fastigosos personatges que aprofiten els mitjans públics i el pressupost públic per fer-nos empassar tot el dia Barça.
Que amb merda s’ho mengin. http://www.atletisme.com/marato/MARATO2007PUCURULL.doc

No fa falta dir, les ganes que tots en tenim de deixar de una vegada aquest lloc tant inaccessible, però al mateix temps veiem amb preocupació com les obres a Cornellà-Prat van molt lentes o al menys no porten la velocitat que nostres cervells imaginen portar, per que arribi d’una vegada la data del trasllat.
Per que a més, les informacions son contradictòries; per una banda el propi president diu que “encara que les obres no acabin l’agost del 2008, l’Espanyol ja començaria a incorporar-se al nou estadi al maig” i per altres conductes del propi club, es parla o es deixa entreveure dates posteriors al gener de 2009...


Peixoto sense estrenar-se.

Se n’ha anat com va venir; lesionat. Ha ocupat una plaça de l’equip, ha costat per el que sembla mig milió d’euros, (imagineu aquests ingressos al futbol base, al femení, o a unes seccions que ens neguen per que no hi ha diners), i se’l liquida sense pogué ni tan sols jugar un minut. Es pot equivocar en un fitxatge, es pot signar un jugador i que per els motius que siguin no triomfi, no s’adapti, o simplement es lesioni. Però arribar a l’últim dia permès per pogué fitxar (tenint com tenim la pedrera) i triar entre Coco i Peixoto (!), sense reservar-se cap clàusula contractual que especifiqués i cobrís en certa mida, una hipotètica situació com la que s’ha viscut en aquest jugador, em semblava ja en el seu moment i ja no em parlem ara, un cas molt arriscat.
Naturalment també els serveis mèdics van patinar en els oportuns reconeixements al declarar-lo apte per aquesta temporada, en primer lloc, i després altre vegada quan el van deixar alinear per Valverde en Terrassa.
Punt final al cas Peixoto...però, ¿algú assumirà responsabilitats, o es farà responsable del mig milió d’euros?...

Les paraules de Sebastián Javier

Al senyor Sebastian Javier Rodríguez, se l’hi ha d’estar molt agraït per finançar fitxatges, per patrocinar en el seu moment l’equip, per patrocinar programes i mitjans espanyolistes, (del avió, suposo ja “desinfectat” prefereixo no parlar-ne, ja que als pericos no ens ha servit per millorar rés, només per riure una estona, i ens seguirà constant un ull de la cara a qui vulgui viatjar amb l’equip -1200 euros a Tel-A-Viv), però aquest ajut mai deuria de significar una intromissió en la parcel·la esportiva, i menys per encarir els jugadors pendents de renovació.
El fet de dir que ell posarà el que faci falta en la renovació de “lo pelat” em pregunto jo, ¿Afavoreix la negociació o per contra servirà en cara més, per mantenir o pujar les abusives condicions que tan ell com el seu representant demanen a la Institució? ¿Es pot permetre el RCD Espanyol pagar per un jugador que rendeix menys de la meitat dels partits que juga, (tot i que sigui un geni del futbol el 30% dels partits, o per altre banda no sàpiga treure els còrners millor que un jugador infantil), sent conscients que hi ha altres casos que es sentiran afectats i es posaran a la cua, exigint idèntiques millores ? ¿Aquestes son maneres de negociar? Per el que es veu, a Sebastián Javier no l’ha cridat deu, per el camí de la diplomàcia ni de la prudència.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M