dimecres, 28 de febrer del 2007

NOSTRES CEDITS AL MES DE FEBRER

Anem a fer un breu resum del que han fet nostres cedits a segona divisió aquest mes.

Comencem per Miquel Robusté:
El central espanyolista es sense dubtes junt a Sergio Sánchez al que li van millor les coses; en aquest mes de febrer ha continuat jugant de titular els noranta minuts en cada partit a excepció de l’última jornada que estava sancionat per acumulació de targetes.
Ha jugat enfront la UD Salamanca i va veure una targeta, i va contribuir a l’empat a zero, que el seu equip va obtenir a l’Helmántico. Davant el Xerez CD, va jugar tot i que el Poli Ejido va caure per 2-1, i en front el Valladolid (2-3) va veure la targeta que li va privar de participar en el triomf enfront el Lorca Deportiva de la darrera jornada.

Jonathan Soriano.
Jonathan és el pol oposat a Robusté. Es va incorporar al mercat d’hivern, com a cedit, però no està tenint sort de nou amb les lesions. Ja no va ser convocat per viatjar a Salamanca per una contusió en la zona malear externa del turmell dret. Davant el Xerez va anar convocat i va jugar vint-i-dos minuts. De nou va jugar els darrers minuts (dotze) al partit que va perdre el Poli Ejido davant el líder de la categoria, el Real Valladolid, i de nou una recaiguda li va impedir enfrontar-se al Lorca aquest cap de setmana.

Albert Yagüe.
Yagüe mica a mica ha anat tenint més minuts, malgrat que encara no ha marcat , i no gaudeix de ser titular de manera continuada. El partit que va guanyar el seu equip a Gijón, davant l’Sporting, va jugar 31 minuts entrant a la segona part. El següent, a Lorca davant la UD Las Palmas, que va guanyar 0-1 el conjunt insular, el davanter d’Argentona va jugar tot l’encontre. Davant el Ciutat de Murcia, que va perdre el Lorca per la mínima (2-1), Yagüe va sortir a la segona part i va jugar 37 minuts. En el darrer encontre davant el Poli Ejido ja esmentat en els anterior jugadors cedits, no va jugar Yagüe cap minut.

Sergio Sánchez.
Sergio Sánchez ha disputat tots els minuts en els encontres que el Real Madrid Castilla ha disputat. Victòria a domicili a Alacant en front l’Hercules per 0-3, empat davant l’Alavés a un gol, amb una targeta groga en el seu debe, derrota a Albacete per la mínima, i empat davant Numancia a zero gols.