dimecres, 29 d’abril del 2009

FUTBOL 7: L'AIGUA NO DEIXA ACABAR
L'ENCONTRE AL CAMPIÓ BENJAMÍ "C"

UD At. Gramanet: 2 - RCDE Benjamí "A": 10
Triomf del Benjamí “A” 2-10 en el Mpal. de Santa Coloma davant el tercer classificat, la UD At. Gramanet, el rival de més qualitat i millor classificat dels que li mancaven al conjunt de David Fernández en el darrer tram d’aquest campionat, que lideren amb quatre punts d’avantatge més el gol average respecte al segon classificat, el FC Barcelona.

Els 10 gols espanyolistes van ser aconseguits per Fode, Josep, Arnau, Marc Barnils a parells i Joel i Dani amb un gol cadascú.
Avui, (20:00 h.) els espanyolistes disputaran a la Ciutat Esportiva de Sadrià, l’encontre de la propera jornada davant la FP Sánchez Llibre, (desè a la classificació), ja que aquest cap de setmana es trobaran a Les Escaldes (Andorra) disputant el tradicional Torneig MIC de benjamins F-7.


EF Gavà: 1 - RCDE Benjamí "B": 5


Triomf del Benjamí “B” en Can Tintorer (Gavà) davant l’Escola de Futbol Gavà per 1-5 amb gols de Dani, Víctor, Marc Sergio i Toni. Els espanyolistes continuen instal·lats en la segona posició del grup primer de Preferent Benjamí, i aquesta tarda (19:00 h) els de Josep Maria Roma, s’enfronten a la UD At. Gramanet, (setè a la classificació) en la Ciutat Esportiva com a partit avançat per idèntic motiu que el Benjamí A.

Suspès per la pluja, l'encontre del Benjamí "C"












El Benjamí “C” no va pogué acabar el seu encontre davant la UD At. Gramanet (3-2 en el marcador) ja que l’encontre va coincidir amb la tromba d’aigua caiguda sobre Sant Adrià del Besós, el matí del diumenge, en l’encontre que servia de celebració del títol assolit la jornada anterior. La Grama va realitzar el passadís als campions (veure fotos).

Divendres 1 de maig, disputaran el Torneig del Club At. Vallès a Granollers, mentre que el dissabte a les 16:30 donarà començament l’encontre de lliga davant el Cirera “B”, en el Mpal. de Cirera a la capital del Maresme. El conjunt mataroní, ocupa la penúltima posició a la classificació.


RCDE Prebenjamí: 15 - PB. Trajana: 1 El Prebenjamí va derrotar per un contundent 15-1 a la Penya Barcelonista Trajana Sant Just, en partit disputat el matí del diumenge en la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.
Els gols espanyolistes aconseguits per Kilian i Joel (3), Adrià (2), i Martí i Gerard amb un gol cadascú.
Aquesta tarda (19:00h.) es desplacen al Mpal. AISS, per enfrontar-se a la UE Sant Andreu, setè a la classificació. El cap de setmana, també estarà present el Prebenjamí al Torneig del MIC.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M