dissabte, 2 de maig del 2009

EL JUVENIL-CADET FEMENÍ
CELEBRA EL TÍTOL DE LLIGA























RCDE Juvenil-Cadet Femení: 12 - CF Montmeló UE: 0

El Juvenil Cadet Femení del RCD Espanyol ha celebrat aquesta tarda a la Ciutat Esportiva el títol de lliga conquerit el passat diumenge al Camp de l’Àliga, imposant-se en un partit molt deslluït per la diferència de qualitat, al CF Montmeló UE, per un 12-0 que hagués pogut encara ser molt més elevat.

Ahir, l’encontre que havia de disputar l’equip de Ricard Ribes a Corró de Vall davant Bellavista Milan, que en el seu dia es va d’haver d’ajornar per incompareixença arbitral, tampoc es va pogué dur a terme ja que el conjunt local no es va presentar, i ja és la tercera ocasió que al llarg del campionat, un dels rivals no es presenta a enfrontar-se al RCD Espanyol.

Avui, l’encontre no ha tingut gens d’història. Les noies de Ricard Ribes, que han sortit amb samarretes commemoratives del títol conquerit, han enllestit l’encontre davant el cuer de la categoria en temps rècord, ja que a la primera acció només centrar de mig camp, Ariadna Forment ja ha inaugurat el marcador rematant perfectament.

L’Espanyol ha tancat en el primer temps a les vallesanes en la seva parcel•la, i ha gaudit de moltes ocasions de gol davant un feble equip que s’ha presentat amb només deu jugadores, motiu pel que al marge de la inferioritat de qualitat, cal afegir-li la inferioritat numèrica sobre la gespa.

Nadia, (autora d’un hat tick) ha fet el segon, mentre que Ana ha estat l'autora del tercer. Marta ha fet el quart d’un llançament directe de falta. L’Espanyol arribava amb una total facilitat davant un conjunt que se les desitjava per no sortir molt més golejat. Ana, i posteriorment Nadia al darrer instant del primer temps, han posat la mitja dotzena en el marcador.

L’Espanyol ha estavellat un llançament al travesser als quatre minuts de la represa. Cinc minuts després ha arribat el setè gol obra de De La Fuente d’un xut creuat, mentre que tan sols un parell de minuts més tard, la pròpia De La Fuente, ha rematat a boca de canó, una centrada per l’esquerra d’Ariadna, superant de nou a la portera del conjunt vallesà.

De nou, en altre acció que no bloca la portera, la pilota surt rebutjada i colpeja altre cop al travesser. Als quinze minuts del segon temps, Esther ha fet el novè gol en ple festival blanc-i-blau, repetint quatre minuts després la mateixa jugadora, arribant-se a la desena de gols. El segon temps ha estat un veritable calvari per les visitants, que no sortien ja ni de la pròpia àrea de càstig.

Nadia, aconsegueix el hat-trick rematant de cap, una centrada per la banda dreta, i Jessy tanca el compte golejador arribant a la dotzena de gols, en un encontre disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià, davant molt poc públic, i aguantant un sol d’autèntica justícia en una tarda força calorosa, pràcticament estiuenca.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M