dimecres, 29 d’abril del 2009

TRIOMF DEL CADET "A"
CIMENTAT EN EL SEGON PERÍODE

RCDE Cadet "A": 4 - FP Esp. Mataró: 1

Triomf del Cadet A davant la FP Mataró en partit disputat aquest diumenge a la Ciutat Esportiva de Sadrià per 4-1, en la que en una fase bastant extensa del mateix es va desenvolupar en mig d’una forta tempesta d’aigua i vent. Al marge d’aquest handicap, també s’ha de mencionar el més que possible cansament degut a que els espanyolistes venien de la gira per Qatar en la que van disputar dos amistosos davant el conjunt del Aspire, amb resultats d’empat a dos gols i d’empat a zero gols.

Els espanyolistes es van avançar mitjançant Sergi Darder al minut sis de joc després que l’ex del Manacor, engaltés un xut des de fora de l’àrea que entrar per tot l’escaire.

Li faltar al quadre espanyolista profunditat en el primer temps i comptar amb una millor circulació de la pilota; per contra, els visitants a mida que anaven transcorrent els minuts, es van fer amb les millors oportunitats per assolir l’empat: Contracop al 23’ molt perillós que salva Germán Parreño amb el peu enviant a còrner. Al poc, un servei de falta perillosa, s’estavella a la tanca, però la pilota rebotada al segon pal es aprofitat per un davanter visitant per establir al minut 24, les taules al marcador.

Es a partir d’aquests instants, quan sobre Sant Adrià del Besós i àrea metropolitana, cau un autèntic xàfec amb fortísim vent, però el col·legiat no assenyala la suspensió del matx i el partit continua disputant-se.

En el segon temps, la calma meteorològica s’imposa, al igual que la millor qualitat tècnica dels espanyolistes, que mitjançant de nou Sergi Darder tornarà a posar amb avantatja als de Fran Navarro en el marcador en els primers instants del segon període. Gil va marcar el tercer, cinc minuts desprès i Jandro de penal va deixar el marcador definitiu en un segon temps en el que els espanyolistes es van fer creditors d’un triomf just.

Malgrat el triomf, el rival dels espanyolistes, el Barcelona, tampoc afluixa i venç els seus encontres per fortes golejades, quan la diferència entre ambdós conjunts és d’un partit de diferència, ja que al marge dels dos punts en la classificació s’ha d’afegir el gol average favorable als de Sant Joan Despí).

RCD Espanyol: Germán, Jaime, Nil, Molina, Víctor Álvarez, Darder, Joan Ángel, Quiles, Gerard, Gil, i Xavi Solè.
També van jugar en el segon període: Jorge, Jandro, Antonio, Héctor.

Gols: 1-0: Darder; 1-1; 2-1: Darder; 3-1: Gil; 4-1: Jandro (pen.)