dimarts, 28 d’abril del 2009

DERROTA DEL FEMENÍ "C"
DAVANT EL LÍDER DE LA CATEGORIA





Fotos: Guim Gómez, al que li agraïm sincerament la seva aportació.



Cerdanyola del Vallès: 2 – RCD Espanyol Femení “C”: 0

Desprès de sumar 3 punts en l'anterior jornada el Femení C tenia un partit difícil contra el líder de la categoria. El partit va començar amb una mica de retard per què l'àrbitre va arribar una mica tard i per què la pluja ens mantenia amb el dubte de si el partit es jugaria o no. Un cop superats aquests obstacles el partit va començar amb un Espanyol ben posicionat.

Al minut 4 un xut llunyà ha estat refusat molt bé per Natàlia, que va fer una doble parada quan la davantera a boca de canó va tornar a rematar i Natalia ha desviat amb els peus quan el públic local ja cantava el gol. Però, al minut 7 de partit, una jugada d'atac del Cerdanyola ha acabat en penal i targeta groga per la portera. La portera espanyolista s'ha avançat molt bé i ha rebutjat la pilota però la davantera del Cerdanyola ha buscat el contacte i ha fet una mica de teatre per enganyar a l'àrbitre que no ha dubtat en senyalar la pena màxima. El penal ha estat transformat.

L'Espanyol no es va venir a baix i va buscar amb insistència atacar per bandes, però en una jugada d'atac al minut 20 una internada per banda dreta va acabar amb el segon gol del Cerdanyola.

Tot i els 2 gols les noies del Femení C han seguit buscant el gol i Eva ha tingut una gran ocasió que Andrea Carrillo (ex de l'Espanyol i ara al Cerdanyola) ha enviat a còrner. També, Linda, va xutar i la pilota l'ha va desviar una jugadora amb la mà, tot i la claredat de l'acció i les protestes de l'Espanyol l'àrbitre no ha xiulat res.

Més tard, Eva ha disposat d'una altre ocasió en un còrner però la pilota va ser aturada per la portera. Al mig del camp es va produir un canvi i va entrar Pereira per De la Cruz. L'Espanyol controlava bastant el partit però no acabava de trobar el camí del gol. S'han forçat un parell de còrners més, però la veterana defensa del Cerdanyola ha estat capaç de desfer el perill.

Amb aquest marcador desfavorable es va arribar a la mitja part, que va servir per recuperar forces i aixecar els ànims de les jugadores, que ho estaven intentant amb empenta però no els hi sortien del tot les coses.

L'inici de la segona part ha estat semblant al de la primera, el Cerdanyola ha tingut un parell d'ocasions que entre la portera Natàlia i les centrals Tania i Anglada han desfet amb facilitat. També ho ha intentat l'Espanyol, amb un xut de falta de Pereira que la portera ha aturat sense problemes. El partit anava avançant i les jugadores del Cerdanyola han mostrat la seva duresa davant de la permissivitat arbitral, que deixava jugar a les locals i en canvi xiulava totes les faltes de l'Espanyol.

El senyor del xiulet tampoc ha estat gaire encertat en aplicar les lleis de l’avantatge, que més que beneficiar perjudicaven clarament les possibles jugades d'atac del Femení C. L'equip ho ha seguit intentant i Linda ha disposat d'una bona ocasió que ha sortit fregant el pal esquerre de la porteria; també Guiu ho ha intentat de lluny en el refús d'un còrner però la pilota ha sortit desviada.

Al minut 76 Eva va començar una jugada que dins l’àrea va acabar amb una falta molt clara, ja que l'han escombrat quan encarava la porteria i l'àrbitre ha fet la vista grossa i no ha xiulat res. Les jugadores tot i la dificultat d'enfrontar-se amb el líder i amb un àrbitre que des de el primer moment no ha ajudat en res han seguit intentant fins a l'últim moment. No hi ha hagut sort i no s'ha aconseguit ni el gol de l'honor, però la imatge que s'ha donat davant del líder ha estat molt bona i la jornada vinent espera l'Europa B, un equip que no posarà les coses gens fàcils.

RCD Espanyol: Natàlia: Monica, Tania, Anglada, Cris; Guiu, De la Cruz; Nerea, Montse; Linda i Eva.
També van jugar: Pereira i Laia.


COL·LABORADORS.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M