DERROTA DEL CADET "B"
QUE ENCARA SEGUEIX LÍDER

Foto d'arxiu.

FC Girona: 2 - RCDE Cadet "B": 1

Segona derrota al llarg de la temporada, del Cadet B, en un camp difícil com és el del Girona. Després d’un inici amb varies alternatives, el Girona s’ha avançat en una indecisió entre Albarrán i August que no es van entendre en una cessió.

A l’equip espanyolista va ser dominat pel nerviosisme i fruït del mateix, un servei de falta en la frontal, permet amb un gran gol, avançar-se 2-0 en el marcador l’equip gironí. Només Ruiz va inquietar la porteria local, amb un xut desviat, arribant-se al descans amb aquest resultat.

La segona part ha estat un voler i no pogué del cadet, que ho va intentar, però que només Aitor d’un gran llançament de falta, va poguè retallar distàncies. Es va jugar més amb el cor que amb criteri. Alguna internada de Lucho i de Juanjo van crear quelcom de perill, però el meta local va estar encertat a aturar totes les aproximacions. L’equip en aquesta ocasió no va estar a l’alçada del liderat que defensava.

Amb la derrota del Gironès Sabat davant el Badalona B (2-3, l’autèntica sorpresa de la jornada) i el triomf de la FP Sánchez Llibre (1-0 davant la Damm B), l’equip de Dani Poyatos, segueix ocupant la primera posició, però a només un punt del segon classificat, la FP Sánchez Llibre.