dilluns, 27 d’abril del 2009

L'AFICIÓ PERICA, LIDERANT A
L'EQUIP CAP A LA SALVACIÓ































2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran dia el d'ahir en què vàrem sortir de les places de descens que ocupàvem ja feia massa temps. Ara cal saber rematar la feina i tenir en compte que els dos pròxims partits són molt difícils (València a casa i Atl. Madrid a fora) i que si no hi puntuem no haurà passat res ja que després tenim 3 partits assequibles per a refermar la nostra permanència.
Cal destacar l'entranyable desfilada de banderes protagonitzada per membres de la Curva abans de començar el partit, el gol de Luís García que ens el pot haver recuperat anímicament per al que queda de temporada, la solidesa defensiva (4 partits seguits amb 0 gols en contra), la confirmació del "rol" d'Iván Alonso, un Román que torna a ser el jugador descarat que despuntava en els primers partits de la temporada i les notes de qualitat d'un Tamudo que no obstant això segueix negat de cara al gol.
Gaudim d'aquesta dinàmica positiva i però no oblidem, quan acabi la temporada, que cal demanar les responsabilitats corresponents als que ens han portat fins aquí. Que són també els responsables d'haver jugat amb el descens dues vegades en les darreres quatre temporades. Canvis en tos els estaments, que consti!!!
BERGUEDÀ

Albert ha dit...

Per fi després de tant de temps sortim del descens. Però ara hem de continuar igual, sabent que és molt possible tornar a caure al descens en els pròxims partits. Si ens salvem serà a lúltim o penúltim partit.

Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M