dilluns, 27 d’abril del 2009

ENSOPEGADA DEL FEMENÍ "B"
DAVANT EL SEGON CLASSIFICAT







RCDE Femení “B”: 2 – CD Sant Gabriel: 3

El filial femení espanyolista no va pogué empatar davant un CE Sant Gabriel que arribava a la Ciutat Esportiva com segon classificat i que es va avançar en tres ocasions en el marcador, sent la darrera la definitiva.


Les espanyolistes van estavellar dues pilotes a la fusta, i tot i plantar cara no van pogué impedir el triomf del conjunt de Pedro Martín amb un conjunt molt més experimentat amb presència de jugadores que han militat a Superlliga.


El partit es va disputar en data avançada a la jornada de lliga del cap de setmana proper.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol Femení “B”: Elvira Serra, Helena Roig, Anna Jornet, Leticia, Kenty, Elena Fernández, Marta Yañez, Raquel Corral, Carla, Brenda, i Alexia.
Substitucions: Lara Gómez per Alexia, m. 58; Juliana per Roig, m. 80; Laura per Raquel Corral, m. 89. Resta banqueta: Anna Torregrosa.

CD Sant Gabriel: Erika Pallarol; Laura Caballero, Núria Milena, Cristina Herruzo, Alba García, Julia Jarque, Esther Gimeno, Alba Mena, Cristina González, Marta Vilagrasa i Adoración Apolo.
Substitucions: Marlene Villanueva per Esther, m. 60. Resta banqueta: Inma Peñalver, Adriana Massanet, i Noelia Redondo.

Àrbitre: Abraham Martínez Saez, del comitè territorial català. Va mostrar targetes grogues a les jugadores del Sant Gabriel, Cristina González, m. 69, Eugenia Santoro, m. 87, Cristina Herruzo, m. 78 per entrades a jugadores espanyolistes i Alba García, m. 81, per no guardar la distància reglamentària en un llançament de falta de les espanyolistes.

Gols: 0-1: Adoración, m. 3; 1-1: Alexia, m. 44; 1-2: Marta Vilagrasa, m. 57; 2-2: Brenda, m. 71; 2-3: Adoración, m. 72.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M