diumenge, 23 de setembre del 2012

BON DEBUT DE SERGIO PIÑA
EN LA BANQUETA DEL JUVENIL "A" (5-0)










El Juvenil es rescabala de la desfeta de Badalona.

Victoria amb golejada en l’estrena de Sergio Piña a la banqueta del Juvenil “A” en partit disputat ahir tarda a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra un Manlleu que va aguantar be en el primer temps on inclòs va pogué donar l’ensurt, però que va sucumbir davant un Espanyol força superior i que es va rescabalar de la desfeta de Badalona que li costar el càrrec a García Escribano.

Era el debut del nou tècnic (quart en poc més d’un any en el juvenil A). L’equip sortir endollat des del primer instant anant en el primer temps clarament de mes a menys, davant un Manlleu que va tenir també les seves oportunitats. Kilian, autor de dos gols, obrir el marcador quan en prou feines s’havia disputat el primer minut de joc.

La principal novetat en l’onze espanyolista, la presència del nou fitxatge procedent del R. Madrid, Ignacio Sierra Mateo “Nacho”. La principal novetat tàctica, l’endarreriment de Joan Jordán a l’eix de la cobertura formant parella amb el central del Juvenil B, Maxi Rosales.        

El primer gol no es faria esperar. Penjaria Joan una bona pilota per que Kilian saltant més rematés de cap al fons de la porteria manlleuenca. El partit es posava coll avall ben ràpidament com demanaria qualsevol entrenador que s’estrenés en el càrrec.

L’Espanyol va pogué ampliar l’avantatge quan als sis minuts una gran ocasió de Kilian acaba enviant la bola en l’u contra u a les mans del meta Ivan. El lateral dret Albarrán pujant per banda col·locà un bon centre que Moha a boca de canó no pot rematar. Mamadou tindria l’oportunitat de fer el segon, però no aprofita la gran ocasió que disposar.  El propi Albarrán des del vèrtex dret de l’atac perico ho provà aturant amb forces problemes el meta osonenc.  En altre jugada en la que Mamadou des de la frontal deixa anar un bon tret, el meta Ivan es lluiria ficant la mà i enviant a còrner per sobre la seva porteria.

El Manlleu arribaria per primer cop amb força perill mitjançant Alex als trenta-dos minuts de joc quan quedant-se sol remata precipitadament aturant bé el meta Pau llençant-se a la seva dreta. Era el primer avís dels osonencs. Mentre, l’Espanyol ho intenta amb una centrada de Kilian que no arriba per ben poc malgrat la seva alçada, el davanter Moha.

El quadre osonenc ha d’efectuar la seva primera substitució per lesió del jugador Alex als 39’ de joc. Moha tampoc arriba a una bona centrada des de l’esquerra de l’atac perico. Quan el partit arribava ja als darrers minuts en el seu primer període, el Manlleu va tenir la gran oportunitat per modificar el transcurs del partit i marxar-se als vestidors amb la igualada en el marcador. Cistero es queda tot sol i davant Pau no el pot superar amb un bon xut que rebutja el meta espanyolista; la següent centrada xut de Xevi es perd creuada sense rematador a l’esquerra de la porta perica.

En el segon temps, l’Espanyol tornaria  a recuperar el nivell perdut en el darrer quart d’hora del primer temps, i des d’un primer instant posaria setge a la porteria osonenca. Seria Kilian rematant de volea per sobre el travesser al primer minut una centrada de Mamadou qui primer ho intentaria.  Un remat de Moha en una embolicada acció dins l’àrea seria la segona oportunitat.

Nacho Sierra, aconseguiria fer pujar el 2-0 al marcador després d’anotar en el seu debut un gol antològic amb un tret des de gairebé trenta metres que s’allotjà a l’escaire esquerra de la porta manlleuenca. El partit ara si, estava ja plenament encarrilat davant un Manlleu molt innocent en atac.

Piña dona entrada a Ivan Romano per Aitor al 53’.  El tercer gol perico arribaria set minuts després quan una gran jugada de Víctor García profunditza deixant assegut al seu rival en un gran detall tècnic i col·loca una precisa centrada que Kilian remata al fons de la porteria.

Abans del quart, Miravent envia a l’espai una bona pilota per Moha qui controla en la frontal, busca forat, i el seu llançament tocant en un defensor surt a dos pams del pal esquerre. El 4-0 l’establiria el propi Moha, quan en posició bastant dubtosa remata en planxa al fons de la porteria una centrada des de l’esquerra de l’atac perico.   

Una paret entre Romano i Mamadou acaba amb un bon xut del lateral ex barcelonista. L’Espanyol tindria una molt bona ocasió de fer el cinquè quan Víctor García  després de dos retalls dins l’àrea envia la passada de la mort que Moha remata estavellant l’esfèrica als peus d’un defensor.   

Carbó comet penal sobre Albarrán quan aquest molt intel·ligentment s’avança la pilota i l’entrada del defensor visitant acaba tocant la cama del lateral espanyolista. Penal sense cap tipus de discussió que executa el propi Albarrán, batent a Ivan i establint el que seria resultat definitiu. 

El marcador ja no es mouria tot i una bona acció de Moha (el manlleuenc) elevant per sobre el darrer defensor perico, passant per Jacobs qui remata fort, però per sobre el travesser, i tot i un gol que aconsegueix Moha en la mateixa boca de canó al rematar una centrada de Romano pentinada per Fortià. El col·legiat l’anul·là per situació antireglamentària del davanter centre espanyolista (87’).     


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Aitor, Maxi, Joan, Nacho, Víctor García, Miravent, Moha, Kilian i  Mamadou.
Substitucions: Romano per Aitor, m. 53; Fortià per Kilian, m. 73; Javi per Víctor García, m. 77; Merino per Nacho, m. 83. Altre suplent : José (p.s.)

AEC Manlleu: Ivan, Torres, Balboa, Carbó, Zajara, Xevi, Alex, Cistero, Jep, Juan i Jacobs.
Substitucions: Adrià per Alex, m 39; Moha per Xevi, m.61; Pau per Jep, m. 71. Altre suplent: Ot, i Uri (p.s.)   

Àrbitre: Héctor Robas Bondía, de la delegació del Baix Llobregat. Va mostrar cartolina groga a Kilian, m. 55. Partit fàcil per arbitrar. Sense cap tipus de complicació.

Gols: 1-0: Kilian, m. 1; 2-0:  Nacho, m 51; 3-0: Kilian, m 58; 4-0: Moha, m. 65; 5-0: Albarrán (pen.), m. 75.

Incidències: Encontre corresponent a la quarta jornada de lliga a Divisió d’Honor Juvenil, disputat al camp primer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque ahir dissabte en una tarda força calorosa, de les de ple estiu. En les files del conjunt osonenc, Eric Jacobs, ex jugador del futbol base del RCD Espanyol.   









S E N T I M E N T P E R I C O . C O M