diumenge, 23 de setembre del 2012

L'ESPANYOL B SURT GOLEJAT DE LA FEIXA LLARGA (3-0)

CE L’Hospitalet: 3 – RCD Espanyol B: 0


L’Hospitalet li dona un autèntic repàs al conjunt de Longhi.

Primera i contundent derrota del filial espanyolista en la seva visita al Mpal. de la Feixa Llarga davant un CE L’Hospitalet que ha sigut millor, ha jugat més davant un Espanyol que s’ha vist ràpidament per sota en el marcador amb una desavantatge que li ha resultat totalment insalvable. L’equip de Longhi, a més ha perdut el primer lloc a la classificació que ara ocupa els valencians del Huracán CF.

No desprenia bones sensacions el principi que mostrava el filial en un partit que ja es complicava des d’un bon primer moment. Als cinc minuts i escaig, l’Hospitalet perforava la porta espanyolista però el col·legiat apreciava situació antireglamentària d’Aday en el moment de fer-li la passada al seu company abans que li tornés en centrada profunda i el propi Aday rematant en planxa superés al meta espanyolista.

Una de les millors (i de les poques) jugades dels espanyolistes en el primer temps ha tingut lloc en el minut 9’ quan una llarga combinació ha acabat amb bons detalls d’Armero qui ha passat a Morant que aquest cop no ha estat tant afortunat com en l’acció del 2-1 davant el Badalona, i ha rematat fora.

Errades en zona defensiva, com una pèrdua de pilota a càrrec de Mario Ortiz, que obligà a Clerc ha sortit al tall per evitar mals majors ja denotaven que no anava bé la cosa. A més, el conjunt ribereny es sumava amb facilitat a l’atac per banda dreta on Clerc se les veia i desitjava davant les incursions dels homes ofensius de l’Hospi per aquella banda.  Una penetració del lateral Ivan Hammonch acaba amb una passada de la mort que d’esperó es a punt de convertir el davanter Osado. 

El joc amb faltes, interrupcions, i cap cartolina incomprensiblement fins el minut 42 que la veia Viale, es desenvolupava amb força més perill per part dels locals davant un Espanyol B que tret d’un parell d’accions al començament, era incapaç de connectar el centre del camp amb els homes d’atac.

Al 24’ un servei de cantonada executat per David Corominas es rematat al fons de la porteria espanyolista per Ismael Moyano. Era l’1-0 i pràcticament quatre minuts després, Aday deixa enllestit el partit per part dels riberencs en aprofitar una passada de la mort de Corominas.

Massa diferència adversa en el marcador per un equip que no s’ha distingit precisament per meravellar en quant a joc creatiu i ofensiu, sinó més bé a l’inrevés. Aguantar bé darrera, mostrar-se inexpugnable i aprofitar alguna que altre ocasió. Ara, es veia obligat a avançar línies, anar pel partit i aconseguir dos gols com a mínim.

En el 36’ Pino demanà pena màxima per una suposada enganxada amb un defensa quan intentava arribar a una pilota, però el valencià Fernández Vidal no hi va apreciar punibilitat en la jugada. Amb aquest marcador s’arribà al final dels primers quaranta-cinc minuts.

En el segon temps, i en vista que l’encontre transcorria pels mateixos paràmetres, el tècnic Raul Longhi introdueix un doble canvi donant entrada a Elton i Cubillas. L’Hospi retira al sempre perillós davanter Osado per apuntalar l’equip a fi de mantenir un resultat prou bo. Però les coses no canvien gens. Elton molt marcat, ho intenta en alguna acció individual però sense acabar cap jugada. L’equip espanyolista ha sigut avui una caricatura d’equip i ha sigut just perdedor.

Al 70’ el col·legiat li perdona la segona groga a Marc Pedraza que agafa per darrera de la samarreta a Armero. L’Hospitalet tindria una bona opció per fer el tercer quan Cirio deixa assegut a De Amo  per velocitat i davant l’oposició de Ferran, remata forçat a les mans de Germán (72’). Longhi dona entrada a Seguín per Ortíz.

A manca de tres minuts pel final, l’Hospitalet augmenta la diferència aconseguint un tercer gol obra de Cirio després d’aprofitar una bona assistència de Pol Lonch. A l’afegit de quatre minuts, l’Hospitalet es relaxa amb el partit sentenciat i fruït d’aquesta relaxació, l’Espanyol jugaria els seus millors minuts: Armero estavella al cos del meta Craviotto la seva rematada en una jugada en la que s’havia quedat totalment sol. Mig minut després seria Iker Seguin qui també rep pel centre d’esperó de Cubillas i encarant Carviotto no el pot superar. Finalment, seria Elton des del vèrtex dret qui ho prova enviant el seu llançament a l’exterior de la xarxa. Tot això en poc menys de dos minuts.  

    

Fitxa tècnica:
CE L’Hospitalet: Craviotto, Iván Hammonch, Merchán, Viale, Isma Moyano, Pol Llonch, Corominas, Aday, Osado, Marc Pedraza i Cirio.
Substitucions: Manuel per Osado, m 63; Julio Rico per Viale, m. 69; Alberto Manga per Corominas, m. 83. Altre suplent: Oliver (p.s.) i Pedro Bilbao.

RCD Espanyol B: Germán; Heras, De Amo, Ferrán, Clerc; Ivan Moya, Mario Ortíz; Armero, Morant, Sales; i Antonio Pino.
Substitucions: Elton Martins i Cubillas per Ivan Sales i Morant, m. 53; Seguín per Mario Ortíz, m. 79. Altres suplents: Edgar Badía (p.s.) i Lobato.

Àrbitre: Francisco Javier Fernández Vidal de la territorial valenciana, assistit en bandes per Julio Alberto Perea i Francisco Miralles Selma. Ha mostrat cartolines a Viale, m. 42; Corominas, m. 62 i Marc Pedraza, m 66 per part local, i a Mario Ortíz, m. 42 i Armero, m. 75 per part visitant.

Gols: 1-0: Isma Moyano, m. 24; 2-0: Aday, m. 28; 3-0: Cirio, m. 87.

Incidències: Mpal. de la Feixa Llarga de l’Hospitalet. Encontre corresponent a la cinquena jornada  del nou calendari del grup tercer de Segona Divisió B. Ivan Hammonch i Carles Clerc han exercit de respectius capitans. Partit retransmès en directe per Esports 3 de Televisió de Catalunya. En l'equip riberenc han jugat Marc Pedraza i Julio Rico, amb passat blanc-i-blau.    



 
CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ "B", GRUP 3r.


.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
HURACÁN VALENCIA C.F.
11532072
2
C.D. OLÍMPIC
11532030
3
R.C.D. ESPANYOL "B"
10531164
4
C.E. L'HOSPITALET
9523092
5
U.E. LLAGOSTERA
8522196
6
C.E. CONSTÀNCIA
8522142
7
C.D. BINISSALEM
8522134
8
A.E. PRAT
7521264
9
U.E. SANT ANDREU
7514065
10
C.F. BADALONA
5412144
11
U.D. LEVANTE "B"
5512245
12
C.D. ATLÉTICO BALEARES
5512223
13
C.D. ALCOYANO
5512246
14
ONTINYENT C.F.
5512269
15
C.F. REUS DEPORTIU
4511356
16
R.C.D. MALLORCA "B"
4504156
17
VILLARREAL C.F. "B"
4411247
18
VALENCIA C.F. MESTALLA 
4504159
19
YECLANO DEPORTIVO
4511348
20
ORIHUELA C.F.
2302112
21
C.GIMNÀSTIC TARRAGONA
2402236


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Partido de nuestro filial (no de nuestros canteranos porque no tenemos) horrible, patetico, pelotazos sin ton ni son y ni un solo jugador de calidad que ponga el balon en el suelo. He visto 3 partidos de nuestro filial y a cual peor, no jugamos a nada, solo pelotazos y a correr, esta no es la filosofia para nada de un filial, ni en la manera de jugar ni en la confeccion de la plantilla. En parte me alegro de la derrota de hoy porque les bajen los humos al pischa garcia, casado y de la cruz. Cuanto ańoro a jugadores como darder, senent, rufo o blazquez, estos si eran canteranos que sentian la fuerza de un sentimiento.

Anònim ha dit...

Para el primer cometario, quizas no te guste pero sigue siendo nuestro filial y el problema no es de jugadores esta en el banquillo, y bueno si alguien se alegra de que el Espanyol pierda no es perico ni por asomo, mejor que te hagas del Malaga de Darder o del Villareal de Blazquez... Pues el partido ha sido bastante malo pero lo peor es la ineptitud del entrenador para tomar decisiones cuando se esta por debajo en el marcador tal y como le pasa a Pochettino, aparte de alineaciones raras y aparición y desaparición de jugadores en el once. Francamente, no entiendo que no jugue Merchan despues de hacerlo bien en los partidos anteriores, ni que Elton que es de los pocos que se les ve algo diferente sea titular. Y a pesar de lo que dice el primer comentario, a mi jugadores como Armero o Elton me parece que si tienen calidad para jugar en el primer equipo.

Anònim ha dit...

Amb tota aquesta revolució que ha patit el filial, a vegades és fa dificil veure l'equip i sentir-ho com propi, però això no treu que és el nostre filial i el que s'ha d'animar i voler que guanyi. Jo no he vaig veure el partit ni molts de l'any passat però m'agradaria recordar que l'any passat molta gent deia que a l'equip li faltaven ganes i actitud.
I també de que rufo em sembla que va marxar més per un tema econòmic que potse esportiu, ja que ell va ser un dels pocs que ja tenia fitxa del filial a l'inici de l'època.

Sergi

Josep Maria ha dit...

No sé veritablement els motius de la marxa de Rufo, Sergi, però si que un pot intuir que quin futur li esperava a aquest noi amb 15 fitxatges de "veterans" (sempre entre cometes la paraula veterans tenint en compta que parlem d'un filial i per tant més de 22/23 anys ja son tinguts que considrar com a veterans) i cinc d'ells a la davantera i mitja punta. Es nostre filial, mai desitjaré que perdi, però em costa molt identificar-me amb aquest equip, amb aquesta política. Costa inclòs conèixer els jugadors, tot i que aixó amb el pas dels partits els vas coneixent més cada cop. Que no juga a res?. Doncs amb un entrenador que va fracassar la temporada passada, que continúa... Pochettino sabrà per què; que tots sabem el seu historial ( a l'Espanyol molt negre), que podem esperar... També cal dir que quan guanyaven tampoc jugavem gaire millor. Bona defensa, mantenir la porta a zero, molta lluita i sacrifici(aixó ningú ho pot negar-ho) i esperar alguna oportunitat que algú de devant aprofités doncs tots tampoc son dolents i sempre hi ha algu que aporta quelcom al joc d'atac. Jo no comprèn tampoc el motiu de la no alineació de Merchán (estaria amb algún problema físic?) i d'Elton. Decissions tècniques a bon segur, de les que el común dels mortals no entenem.
Salutacions.

Anònim ha dit...

Yo tambien soy perico, socio y de los que mas animan pero tambien soy de los que no esta para nada identificado con la nueva politica del futbol base, y es muy triste ir a ver a nuestro filial y no conocer a ningun jugador, saber que los once que juegan son trotamundos no criados en sant adria y encima aguantar aunque ganen lo mal que juegan al futbol, a pelotazo limpio. La ideologia de todos los filiales es intentar jugar bien al futbol con nanos de la casa, todo lo contrario de lo que se esta haciendo. Igual si pierden muchos partidos se marchan todos estos forajidos tipo pischa, casado, de la cruz, planes y pochettino y volvemos a lo que siempre hemos sido: la envidia de todas las canteras de toda españa.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M