divendres, 8 de gener del 2010

PRÈVIA DE LA JORNADA
EN EL FUTBOL BASE


Fotos d'arxiu.
Formacions d'Espanyol i Sporting Mahonés en l'encontre de Sadrià, en la primera volta.



Tornen les competicions en el futbol base

Al marge del Espanyol “B” i del Juvenil “A” que ja ho van fer el passat cap de setmana, demà dissabte tornen les competicions al futbol base després del parèntesi nadalenc.

Sens dubta l’encontre que disputarà l’Espanyol B demà a Maó davant el Sporting Mahonés, serà el partit més important tenint en compta la situació complicada en la classificació que travessa el conjunt d’Oscar Perarnau que es troba en situació de promoció i a un sol punt del descens directe.

L’encontre donarà començament a les 15:45 i serà xiulat pel col•legiat del comitè valencià, Mariano Medina Méndez. Restarem pendents de quants jugadors del filial convoca demà Mauricio Pochettino per l’encontre que el primer equip disputarà diumenge a les 17:00 hores davant el Real Zaragoza a Cornellà-El Prat.
El rival dels espanyolistes ocupa la tretzena posició amb 7 punts més que els espanyolistes. En l’equip balear hi ha dos ex jugadors del futbol base espanyolista, el canari Iray Barreto i el mig centre Raúl Vates (que inclòs va debutar a l’època Flores amb el primer equip).

El Juvenil “A” líder del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil, rebrà demà a Sadrià a un horari inusual, les 16:00 hores, al CD Ferriolense. El conjunt balear ocupa zona de descens (és tretzè) però ja va derrotar a domicili al segon classificat, el Barcelona. En l’encontre d’anada, els de Ramon Guerrero ja van guanyar 1-2 en terres mallorquines. Rubén Ávalos Barrera, serà l’encarregat de xiular el matx.

El Juvenil “B”, viatja a Tortosa per enfrontar-se al conjunt local que ocupa la desena posició en el grup setè de la Lliga Nacional Juvenil. César Otal González del comitè català, delegació del Garraf - Penedès, serà l’encarregat de xiular el matx que donarà començament a les 17:15 en l’estadi Mpal. de la capital del Baix Ebre.

Derbi a la Divisió d’Honor Cadet. El conjunt de Fran Navarro es desplaça a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per enfrontar-se demà a les deu del matí, al líder de la categoria, el FC Barcelona. Els barcelonistes s’han marxat en la classificació amb una avantatge de quatre punts per les dues punxades consecutives en els dos darrers desplaçaments dels blanc-i-blaus.

El Cadet B, líder del grup segon de Preferent, rebrà demà a les 12:00 del migdia a Sadrià, la visita del Club Esportiu Premià, cinquè classificat. Els espanyolistes porten tres punts d’avantatge sobre el seu més immediat perseguidor, la UE Lleida.

L’Infantil A, visitarà al veí Sant Gabriel, en el camp José Luis Ruiz Casado de Sant Adrià del Besós en encontre que començarà demà a les 12:00 hores. Els espanyolistes son segons, mentre que els col•legials son vuitens a la classificació.

El conjunt Infantil B espanyolista després dels tornejos disputats (el darrer a Arona), torna a la competició de lliga i ho farà demà a la Ciutat Esportiva en horari molt poc habitual: Les 10:00 del matí. Rebrà la visita d’un Granollers vuitè a la classificació. Els de Dani Fernández son líders amb quatre punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Badalona.

Pel que respecta als alevins, el entrenat per Albert Villarroya tindrà una prova de foc, al mpal. de la Vía Férrea de Cornellà, davant el conjunt del Baix Llobregat, que ocupa la tercera posició en la classificació. El partit començarà a les 14:45.

Per la seva part, el conjunt aleví de primer any, rebrà la visita de l’Escola de Futbol de la Garrotxa a la Ciutat Esportiva de Sadrià, al horari habitual de les 14:30. Els de Miguel Angel Samprón son líders amb un punt més que el Sant Andreu. En el torneig que van disputar a Sant Vicenç de Montalt, van arribar a semifinal, però van perdre a la tanda de penals davant el Barcelona després d’empatar a zero al final del temps reglamentari.

En futbol 7, els Benjamins A i B disputaran demà a la Ciutat Esportiva els seus respectius encontre davant el CF Badalona i el CE Manresa. Més fàcil pels de David Fernández que son líders de la categoria, malgrat no pogué revalidar el torneig assolit la passada temporada amb l’anterior fornada en Pinos Puente, la trajectòria dels espanyolistes es impecable. El Benjamí B ho tindrà molt més complicat amb la visita del segon classificat; Van ser campions en el darrer torneig que van disputar en Can Rull, Sabadell.

El Benjamí C, s’enfrontarà al Badalona en el Mpal. de Badalona, demà a primera hora del matí (09:00) en un encontre que enfrontarà a sisè contra cinquè.
Per últim, el Prebenjamí rebrà diumenge a les 10:00 en Sadrià a la Fundació Júpiter.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M