dissabte, 9 de gener del 2010

EL JUVENIL TORNA A DONAR
ALTRE RECITAL DE BON JOC I GOLS (9-1)












RCDE Juvenil “A”: 9 – CD Ferriolense: 1

Golejada en el segon temps.
El RCD Espanyol ha aconseguit una golejada d’escàndol davant el Ferriolense, en encontre corresponent a la 17ena. jornada del campionat de lliga de Divisió d’Honor Juvenil disputat aquesta tarda a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós.

El conjunt espanyolista ha realitzat un primer temps molt discret però en el segon temps ha passat com una piconadora per sobre el rival i ha fet gaudir d’un gran futbol i d’una gran bellesa en els gols als pocs espectadors que s’han donat cita a Sadrià aguantant el força fred que ha fet.

Ha costat en el primer temps...
El Ferriolense, al inrevés del que pugui fer pensar el marcador, ha sorprès de sortida a un Espanyol que li ha costat molt entrar en el partit. Els primers deu minuts de joc han estat de domini visitant, i Romero ha estat a punt de donar l’ensurt quan un llançament seu s’ha estavellat en el travesser de la porteria d’Edgar Badía.

Després de la sortida forta dels balears, ja s’han pogut veure les primeres aproximacions del conjunt català en atac, amb centrades de Albert Blázquez i de Tello. La primera ocasió seriosa de gol per part dels locals ha estat una gran jugada de Pirulo que s’ha marxat de dos adversaris i ha cedit a Dani Nieto que ha rematat creuat traient el meta balear a còrner.

Chuli ho ha intentat en un potent llançament des de la frontal, però Pedro ha rebutjat a còrner. La darrera acció dels balears en atac, una rematada forçada de Mas, que s’ha marxat per sobre la porteria espanyolista.

Chuli, obre el camí del triomf
Pirulo dona una passada en profunditat a Chuli, i aquest davant la mitja sortida del meta balear li creua la bola, si no amb potència si amb col•locació i supera al porter. Era el minut 24 de joc.

Vuit minuts després deixarà sentenciat el matx l’Espanyol, al aconseguir el segon gol fruït d’una elaborada jugada en la que Tello per banda (ha portat de bòlid a la defensa balear) es marxa després de superar al rival que li surt al pas, i centra una pilota enrera i suau per que Chuli a boca de canó remati, traient Pedro com pot, i la pilota morta cau a peus de Dani Nieto que no erra.

El primer temps acabarà amb un llançament del Ferriolense, fort, que es perd a un metre del pal dret de la porteria d’Edgar i amb varies pilotes centrades per Tello que no troben rematador massa llargues.

Surt Víctor Álvarez, i es llueix
La tornada de Didac Vila al Espanyol “B” després del període d’inactivitat per lesió, ha fet que Ángel Martínez hagi baixat al juvenil a la banda esquerra de la defensa i que Víctor Álvarez (que estava fent grans partits amb el juvenil) hagi tingut que veure el primer temps des de la banqueta.

El lateral ex barcelonista s’ha volgut reivindicar i ha completat un gran segon temps jugant per davant d’Ángel, com a extrem, i a més, ha marcat dos gols...

Només començar el segon temps en el primer minut de joc, Víctor Álvarez ha realitzat una gran jugada, centrant, Tello deixa passar i Pau, ha rematat a trencar, amb la mala fortuna que la pilota tocada pel meta ha acabat estavellant-se en el pal dret de la porteria balear.
Sense solució de continuïtat, Víctor Álvarez ha recollit una pilota perduda en la frontal després de llençar-se el còrner i de remat ras a la dreta del porter, ha acabat entrant l’esfèrica significant el tercer gol del conjunt de Ramon Guerrero.

Tan sol dos minuts després (48’), Tello s’ha marxat perfectament superant el darrer home de la defensa i davant Pedro amb una solvent definició ha marcat a plaer el primer del seu compte.

El partit ha estat un atac i gol espanyolista a partir del segon temps: Dani Nieto marxant-se per la lateral esquerra per velocitat, ha mirat al porter i amb un elegant i precís toc de pilota, ha aconseguit una vaselina a l’escaire contraria, que ha fet aixecar als espectadors dels seus seients per la bellesa del gol.

Encara Nieto podia haver ampliat l’avantatge en una pilota dividida en la que ha pogut ficar-hi la cama arribant abans que el porter, però no ha pogut precisar la rematada i aquesta s’ha marxat fora.

El sisè gol ha arribat al minut 63, quan Tello, s’ha marxat de nou per la dreta arribant a línia de fons i amb gran serenor ha centrat per que al segon pal i a plaer Víctor Álvarez fes el segon del seu compte.

El Ferriolense ha aconseguit el mal anomenat gol de l’honor mitjançant Irwin en el minut 67 amb una rematada dins l’àrea a la dreta i lluny de l’abast de Michel Plazas.

Hack Trick de Tello
Però no han passat ni tres minuts, que Tello de nou, amb una pilota molt lluitada que semblava que acabava perdent, lluitant-la davant els dos centrals se l’ha endut i s’ha marxat sol fins a porta per velocitat i superant al meta ha marcat el setè.

En altre acció individual, Tello supera de nou a dos defenses balears i xuta fort i encara que toca en un jugador del Ferriolense, la bola acaba entrant mentre el tècnic balear continuava desesperant-se una i mil vegades davant la feblesa dels seus jugadors i l’encert golejador d’un Espanyol que demostra el per que és el líder de la categoria (malgrat no disposar avui de jugadors de la categoria de Jordi Amat, Manu Molina i Álvaro Vázquez, tres puntals del conjunt de Guerrero que estaven a Maó.)

El novè i darrer gol ha estat obra de Marc Nierga, jugador del Juvenil B que per segona setmana consecutiva estava convocat pel conjunt de Guerrero. Després de rebre de Gabri una molt bona assistència, tanca el compte golejador del conjunt blanc-i-blau.
Encara el davanter centre gironí hagués pogut fer el desè gol, però la centrada de Tello aquesta ocasió duia massa força i el davanter tot i intentar-ho no ha pogut connectar amb la bola.

Alguns jugadors balears en els darrers minuts han perdut una mica els nervis, i el col•legiat també s’ha mostrat quelcom massa rigorós i ha enviat als vestidors tres minuts abans al jugador Tomeu, expulsat. Tampoc hi havia necessitat amb un 9-1 al marcador.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Edgar Badía, Albert Blázquez, Ángel, Álvaro Vega, Mozó, Juli, Tello, Pau, Chuli, Dani Nieto i Pirulo.
Substitucions: Víctor Álvarez per Chuli, m. 46; Gabri per Pirulo, m. 53; Michel per Edgar i Blanchart per Albert, m. 59; Badía Marc Nierga per Dani Nieto, m. 65.

CD Ferriolense: Pedro, Moha, Marc, Memo, Cano, Rubén, Llorenç, Romero, Mas, Jordi i Gili.
Substitucions: Irwin per Llorenç, m. 59; Tomeu per Jordi, m. 62; Mauro per Cano, m. 64

Gols: 1-0: Chuli, m. 24; 2-0: Dani Nieto, m. 32; 3-0: Víctor Álvarez, m. 46; 4-0: Tello, m. 48; 5-0: Dani Nieto, m. 54; 6-0: Víctor Álvarez, m. 63; 6-1: Irwin, m. 67; 7-1: Tello, m. 70; 8-1: Tello, m. 72; 9-1: Marc Nierga, m. 76.

Àrbitre: Ruben Ávalos Barrera del comitè territorial català, delegació d’Igualada. Targetes per Moha, Memo, i Cano. Ha expulsat amb vermella directa a Tomeu (87’).

Incidències: Camp Principal de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Poc públic en un dia força gèlid.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M