diumenge, 10 de gener del 2010

UN GOL DE LUCAS PORCAR
DONA UN PUNT AL FILIAL (1-1)


POCHETINO NO CONVOCA A TAMUDO PEL PARTIT D'AQUESTA TARDA A CORNELLÀ-EL PRAT DAVANT EL REAL ZARAGOZA. ELS CONVOCATS SON: Cristian Álvarez, Javi Ruiz, Chica, Pillud, Pareja, Baena, Roncaglia, Víctor Ruiz, Forlín, Moisés, F. Marqués, Coro, Nakamura, Javi Márquez, Verdú, Luis García, Ben Sahar, Iván Alonso i Callejón.



Foto d'arxiu:
Lucas Porcar va evitar amb el seu gol, una nova derrota del filial espanyolista.




Sporting Mahonés: 1 – RCD Espanyol “B”: 1

El RCD Espanyol “B” ha salvat un punt gràcies a un gol de Lucas Porcar quan l’encontre començava ja a posar-se coll amunt per un equip que ja havia perdut masses encontres per un mínim 1-0.

Tot i que el punt val el que val, servirà per agafar una mica d’oxigen esperant els resultats dels altres conjunts implicats en la zona baixa, i per agafar moral cara a propers compromisos del conjunt d’Oscar Perarnau.

Didac Vila tornava després d’una lesió que l’ha tingut apartat dels terrenys de joc les darreres setmanes, i ha estat expulsat per doble amonestació en els darrers minuts del matx.




Fitxa Tècnica:
Sporting Mahonés: Moso, Sergio, Nourad, Moyano, Guilem, Pedro, Iray, Trujillo, Raul, Camacho I David.
Substitucions: Libo per Trujillo, m. 72; Raúl Vates per Nourad, m. 85. Altres suplents: Eloy Casals (ps), Coll, i Mario Mora.

RCD Espanyol “B”: Ibáñez, Aitor, Yago, Jordi Amat, Didac Vila, Tito, Javi López, Canario, Ávaro Vázquez, Pedraza i Luismi.
Substitucions: Max per Yago, m. 75; Lucas Porcar per Luismi, m.79; Manu Molina per Álvaro, m. 83. Altres suplents: Dinu (ps) i Oscar Reyes.

Àrbitre: Mariano Medina Méndez, del comitè territorial valencià, assistit per Fco. José Agullo, i Alejandro Chaves. Ha mostrat cartolines grogues a Pedro, m. 70 i Moyano, m. 78 per part local i a Didac Vila (37’ i 85’), Max, m. 71 i Canario, m. 89 per part espanyolista.

Gols: 1-0: Trujillo (pen.); 1-1: Lucas Porcar, m. 80.

Incidències:
Partit corresponent a la primera jornada de la segona volta del campionat de lliga de Segona Divisió “B”, grup tercer. Encontre disputat en el Municipal de Maó.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M