dissabte, 16 de gener del 2010

REVENJA AL REYNO DE NAVARRA

At. Osasuna vs. RCD Espanyol, 18:00


Aquesta tarda a partir de les 18:00 hores i amb arbitratge de Miguel Ángel Ayza Gámez adscrit al comitè territorial valencià, l’Espanyol disputarà en el Reyno de Navarra, el Sádar de tota la vida, l’encontre que l’enfrontarà a At. Osasuna, corresponent a la 18ena jornada de lliga.

Per aquest encontre, l’Espanyol té les baixes de Luis García (sancionat al veure la cinquena targeta davant el Real Zaragoza), i de Forlín (baixa per tres setmanes) i Verdú per precaució després de les molèsties que arrossega del darrer encontre, al marge de les ja conegudes de Carlos Kameni a la Copa d’Àfrica i de Ivan de la Peña. Un cop més, Raul Tamudo s'ha quedat fora de la llista.

Mauricio Pochettino ha convocat 19 jugadors per aquest encontre: Cristian Álvarez, Javi Ruiz, Chica, Roncaglia, Pillud, Nico Pareja, Víctor Ruiz, David García, Dídac, Moisés, Nakamura, Baena, Javi Márquez, Coro, Marqués, Callejón, Osvaldo, Iván Alonso, i Ben Sahar.

Destaca la presència de Didac Vila, lateral esquerra del filial, que no pot jugar al filial al haver sigut expulsat la darrera jornada en la que va reaparèixer després d’una lesió que el va tenir allunyat dels terrenys de joc bastants jornades, i la tornada després del lateral David García, un cop també recuperat.

Per la seva part, José Antonio Camacho, tècnic d’Osasuna ha convocat a homes: Ricardo, Roberto, Echaide, Azpilicueta, Miguel Flaño, Sergio, Josetxo, Monreal, Calleja, Puñal, Nekounam, Rúper, Juanfran, Masoud, Camuñas, Pandiani, Aranda i Dady. S’han quedat fora de la convocatòria Oier, per lesió i Roversio, Delporte, Vadócz, Jokin Esparza i Jorge Galán.

La darrera ocasió que l’Espanyol va jugar al Reyno de Navarra va ser aquell partit d’horrible record en el que els espanyolistes van perdre en el darrer sospir mitjançant un gol de Nekounam, que va col•locar al conjunt blanc-i-blau gairebé dins les calderes de l’infern, a vuit punts de la salvació, a falta de deu encontres per finalitzar la lliga. Tant de bo, les cares dels que avui s’han desplaçat a Pamplona i de tots els que ho seguirem mitjançant la televisió o les cadenes de radio, siguin molt diferents de les que se’ns va quedar a tots en aquell tràgic episodi de la historia del RCD Espanyol.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M