dilluns, 11 de gener del 2010

EL CADET "A" VA PLANTAR CARA
PERÒ VA VEURE COM LI REMUNTAVEN (2-1)

FC Barcelona: 2 - RCDE Cadet ”A”: 1

Al Cadet se li complica i molt, la lliga
El Cadet “A” espanyolista va intentar donar la sorpresa a Can Barça, avançant-se en el primer temps i anant a buscar l’encontre, fet que va sorprendre al conjunt local, però per errades pròpies i per la manifesta superioritat barcelonista en amples fases del segon temps, es va tenir que marxar de buit de Sant Joan Despí, veient com el rival blaugrana se’n va a set punts a la classificació després de donar-li la volta al marcador.

L’Espanyol amb un plantejament ofensiu va sorprendre al conjunt barcelonista que encara no ha cedit cap punt a la competició i veient com la possessió de la pilota corresponia als espanyolistes. En el mig del camp va tornar a jugar el ghanès Paul, jugador del Cadet B.


S'avancen els de Fran Navarro
La primera ocasió de perill espanyolista acaba amb una obertura de Miravent a l’esquerra per que Luis Vioqué col•loqui un bon centre i Lucho, a un metre de la frontal de la petita, marca ficant la cama per l’esquerra del meta Sergi Tienda.

El Barcelona havia disposat d’una ocasió abans del gol perico mitjançant un slalon de Gerar Deulofeu (jugador del Juvenil B que va baixar per disputar el derbi), que acaba sent rebutjat molt be per la cobertura espanyolista.
Però justament quan l’Espanyol dominava més el partit i se sentia molt més còmode, una errada de Pifa al voler jugar una esfèrica a pocs metres de la frontal, ocasiona que Deulofeu li robi la cartera, i el seu remat acabi dins tot i que Pau arriba a tocar la pilota però no pot impedir el gol de l’empat.

A conseqüència del gol de l’empat, el Barcelona es creix i l’Espanyol passa uns moments d’ angunia, sobre tot quan una falta centrada per Brian es passeja perillosament sense que Cristian totalment sol pugi rematar a boca de gol.

Els darrers minuts del primer temps es desenvolupen davant un Espanyol que torna a agafar el comandament del joc, i disposa d’alguna aproximació com un contracop ben conduït però mal finalitzat a càrrec de Ruiz. El meta Pau salva el segon gol barcelonista, després que una centrada per l’esquerra de Deulofeu, fos rematada a boca de canó per Cristian Herrera i el meta espanyolista realitzar la parada del partit.

Els locals, superiors en el segon temps
L’extrem local Deulofeu va ser un autèntic malson per la defensa espanyolista en tot l’encontre. En una de les accions, als dos minuts, s’escapoleix de la marca de Pifa i davant José Manuel Rios, xuta a la dreta de Pau en una gran ocasió.

Pau es veu obligat a emprar-se a fons, en u contra u davant el camerunès Dongou, traient amb la cama la rematada del golejador africà. També Moussima des de fora de l’àrea ho prova amb un xut que es marxa molt a prop del pal esquer. El domini ja és total del Barcelona i s’intueix que la cosa no acabarà gens bé...

Una passada de Nando a Deulofeu que es torna a marxar per banda i en darrera instància Albarran salva tallant a còrner. Per si no era poc el domini local, el seu tècnic col•loca sobre la gespa a Edwelle, altre camerunès de força i velocitat increïble.

Quan l’Espanyol semblava tornava a donar senyals de vida (xut de Lucho fora, xut de Juanjo que bloca Tienda), és el Barcelona qui aconsegueix el segon gol mitjançant una gran jugada de Dongou (que surt a gol per partit, com a mínim), en la que rep d’esquenes es gira superant l’entrada de José Manuel, i davant Pifa i Albarrán, marca de xut per la dreta.

Fran Navarro mou banqueta i dona entrada a Oscar Medina i Javi.
Pifa s’ha de marxar lesionat, sent substituït per el defensa Oscar (Cadet B). L’Espanyol en la recta final del partit estira línies en busca del gol de l’empat. El Barcelona perd pistonada i es va tancant mica a mica per l’empenta d’un Espanyol que no es rendeix. La millor ocasió una jugada trenada entre Luis i Albert que acaba amb una rematada d’Oscar Medina que atura Tienda. Una centrada perillosa d’Aitor es rebutjada de punys pel porter local. El tècnic local per evitar problemes majors torna a donar entrada a Moussima que havia estat substituït minuts després del segon, quan veu que l’Espanyol es fa amb el control del joc.

Amb l’Espanyol ben obert, el Barcelona va tenir en les botes de Deulofeu, el tercer gol, evitat in extremis per la gran actuació de Pau, que respon amb una gran intervenció.
El darrer intent, una falta directa que llença en temps d’afegit l’Espanyol, sense conseqüències.



Fitxa Tècnica:
FC Barcelona: Tienda, Rosselló, Bako, Bagnack, Brian, Nando, Cristian, Moussima, Dongou, Calvet i Deulofeu.
Substitucions: Robert Costa per Rosselló, m. 41; Ebwelle per Cristian, m. 63; Babunsky per Moussima, 69; Moussima per Nando, m. 80+

RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Pifa, José Manuel, Aitor, Paul, Adrián Ruiz, Juanjo, Lucho, Albert i Luis.
Substitucions: Javi i Oscar Medina per Lucho i Adrian Ruiz, m. 67; Óscar per Pifa, m. 68; Mesa per Albert Miravent, m. 79.

Àrbitre: Agustín Zarizo Boada. Cartolines grogues a Aitor, m. 22, Jose Manuel, m. 28, Nando, m. 33.

Gols: 0-1: Lucho, m.18; 1-1: Deulofeu, m. 23; 2-1: Dongou, m. 65.

Incidències: Derbi de la Divisió d’Honor Cadet disputat en el camp 7è de la Ciutat Esportiva del FC Barcelona a Sant Joan Despí, corresponent a la 14ena jornada de lliga. Matí bastant fred. Encontre ofert pel canal televisiu del FC Barcelona.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M