divendres, 15 de gener del 2010

SERGIO GINÉS, S'INCORPORA
A LA LLARGA LLISTA DE CEDITS


Aquest cap de setmana passat, un altre jugador del RCD Espanyol es va incorporar a la llarga llista de jugadors cedits del conjunt espanyolista:
Ens referim a l’exterior dretà, Sergio Ginés Albarrán, nascut a Badalona el 6 d‘Abril de 1990 i que es va incorporar al conjunt blanc-i-blau a meitat de la temporada 2004/05.

La temporada passada jugava en el Juvenil “A” i aquest estiu donar el salt al filial espanyolista on no ha disposat de minuts davant jugadors com Javi López o Guillem Creus i fins i tot Luismi que estan situats per davant del jugador badaloní en les preferències del tècnic espanyolista Oscar Perarnau.

El diumenge passat es va estrenar jugant amb el seu nou equip, el Club Esportiu Premià, (grup cinquè de la Tercera Divisió), amb victòria 1-0 (intervenint decisivament en el gol del triomf) davant un sempre perillós Manlleu, jugant els noranta minuts i sent substituït en temps d’afegit. A més, el seu nou equip va tallar una sèrie de sis partits sense conèixer el triomf que l'han conduït a ocupar zona de descens.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M