dissabte, 16 de gener del 2010

RÀPIDA DERROTA... LLARG SUPLICI : (2-0)

At. Osasuna: 2 – RCD Espanyol: 0

Decebedor
En un quart d’hora d’espant, l’Espanyol ha llençat les possibilitats de treure quelcom de positiu del Reyno de Navarra. Als nou minuts, ja perdia dos a zero, veient-se superat per la força i empenta d’un equip –el navarrès- que ha sortit a per totes, davant un Espanyol lent, erràtic, i totalment superat en totes les línies.

Pochettino no ha seguit el criteri d’altes ocasions, i ha alineat a David García que sortia d’un període llarg d’inactivitat en detriment de Chica. Avui ha donat entrada a Ben Sahar, i s’ha demostrat que al marge del problema de definició que incideix en l’equip, tampoc és aquest l’únic mal d’aquest equip, al que li costa molt crear ocasions de gol, (i més fora de Cornellà-El Prat), i els davanters s’acaben avorrint esperant que els hi caigui una pilota en condicions.


Els primers minuts ja feien pensar el pitjor (Cristian salvava del primer gol als dos minuts) ... i feien témer el que no ha trigat gaire en succeir. Dos ex espanyolistes han certificat amb els seus gols, el triomf del conjunt local. Juanfran, rematant una pilota creuada en el vèrtex de l'àrea després d’un servei de cantonada, i posteriorment Pandiani, rematant de cap al segon pal una centrada des de banda esquerra totalment lliure de marca, han deixat l’encontre vist per a sentència, deixant un autèntic suplici de 80 minuts llargs per la parròquia blanc-i-blava (la que s’ha desplaçat i no es mereix aquest tràngol i els que ho han vist per televisió).

L’Espanyol ha intentat escurçar distàncies, però el gol que ha marcat Víctor Ruiz, ha estat invalidat per posició anti-reglamentària del central espanyolista. Per molt poc, però era fora de joc.

Osasuna ha continuat llençant enverinats centres que la defensa espanyolista s’ha vist negre per pogué refusar, salvant Cristian Álvarez del tercer gol en altre acció de perill dels locals. Cada còrner, centrada, un perill per la defensa espanyolista. Sense fer res de l’altre mon, amb un futbol de lluita i directe, Osasuna s’ha endut tres punts aprofitant-se del mal joc de l’Espanyol i posant-li veritablement ganes per guanyar.

En el minut 40, Ruper veu la segona cartolina groga i deixa amb deu homes a Osasuna. Però l’Espanyol no sabrà aprofitar tal circumstància i només comptabilitzem una centrada amb cert perill de Callejón que no ha arribat ningú a rematar i res mes... I encara gràcies que no ha sancionat res Ayza Gámez, en unes reclamades mans dins l’àrea espanyolista que ha interpretat com a involuntàries.

Nakamura substitueix a Callejón en el segon temps. Roncaglia, que ha vist la cartolina groga en el darrer minut del primer temps, ha continuat en el camp malgrat els seus “antecedents” (Pochettino no ha reaccionat) i en una jugada de contracop local ha vist la segona i se n’ha anat als vestidors abans d’hora. El col•legiat ha errat en l’acció ja que la falta que ha assenyalat ha estat la de David García, però Roncaglia intenta detenir agafant al jugador navarrès per darrera... Es veu que aquest noi encara no s’ha assabentat de que va la pel•lícula a qui a Espanya... De nou, no ha calibrat la seva força, tenint com tenia una targeta i ha acabat amb l’avantatge numèrica que corresponia al conjunt espanyolista, igualant-se l’encontre amb deu homes ambdós conjunts.

Cristian ha tornat a evitar el tercer gol després que per enèsima vegada fos superat David García i la centrada d’Aranda es rematada per Camuñas, aturant junt al primer pal el meta argentí.

En aquest segon temps, l’Espanyol ha tingut la possessió de la pilota; fet totalment fictici, ja que Osasuna amb el marcador a favor ha deixat córrer el temps, afermant el seu sistema defensiu i deixant a un Espanyol que toca en horitzontal sense proposar res més. Només Marqués ha intentat desbordat per banda i crear perill, però ha estat molt desencertat també, tot i que ha estat l’únic que ho ha intentat en el segon temps, mentre que en el primer ha estat Callejón l’únic que ha intentat fer quelcom en atac. Intentar-ho, només...

Osvaldo ha debutat, ha fet un parell de jugades en la que ha estat derribat en falta, i poca cosa més en un encontre en el que ja estava tot decidit, malgrat l’estona que encara mancava.

Un llançament de Nico Pareja s’ha marxat per molt poc per sobre el travesser, i un servei de cantonada ha estat rematat el rebuig en la frontal per Marqués, tocant Osvaldo, però amb reflexes ha blocat Ricardo. Un xut de Javi Márquez a un metre i mig del pal dret, i una centrada de Marqués que incomprensiblement Coro desaprofita dins l’àrea, ha estat tot el bagatge ofensiu d’un Espanyol al que remuntar un encontre (i més fora de casa) li sembla gairebé missió impossible.




Fitxa Tècnica:
At. Osasuna: Ricardo, Azpilicueta, Natxo, Miguel Flaño, Nekouman, Pandiani, Juanfran, J. Camuñas, Aranda, Ruper, Sergio.
Substitucions: Puñal per Aranda, m. 65; Dady per Pandiani, m. 80; Calleja per Juanfran, m. 86.

RCD Espanyol: Cristian (6), Roncaglia (4), David García (2), Nico Pareja (5), Víctor Ruiz (4), Moisés (4), Javi Márquez (5), Callejón (4), Marqués (5), Ivan Alonso (3), i Ben Sahar (3).
Substitucions: Nakamura (4), per Callejón, m. 46; Osvaldo (5) per Ivan Alonso, m. 54; Coro (3) per Sahar, m. 68.

Àrbitre: Miguel Àngel Ayza Gámez, del col•legi valencià. Ha mostrat cartolines grogues a Ruper (m. 15’ i 41’), Aranda, m. 63, Ricardo, m. 77 i per part espanyolista, Roncaglia (m. 44’ i 49’), i Nico Pareja, m. 84.

Gols: 1-0: Juanfran, m. 7; 2-0: Pandiani, m. 9

Incidències: Estadio Reyno de Navarra, 18ena. jornada del campionat de lliga de 1a. Divisió. Debut del jugador italo – argentí, Osvaldo.

6 comentaris:

Sentimiento Perico ha dit...

Pido disculpas de antemano por mi forma de expresión, pero amigos hoy ha faltado acitud y cojones.

Ya esta bien de que nos tomen el pelo, podemos perder porque somos muy malos, pero no podemos perder porque el contrario le ponga más cojones que nosotros.

Basta ya!.

Sentimiento Perico
www.sentimientoperico.blogspot.com

Anònim ha dit...

cada dia estoy mas convencido que el año pasado nos salvamos por DLP y otros jugadores que se conjuraron. Poche muy buen tio no tiene npi.no sabe leer los partidos.ayer cualquiera se da cuenta que la 2ª parte con uno mas debes sacar un lateral (roncaglia acababa de ser tarjeteado) y poner alguien mas ofensivo que vas perdiendo 2 a cero. No se entera.
Y el equipo muy decepcionante.No ponen nada de su parte. Es una banda.Y traer al tal Osvaldo ¿para que?¿Con quien ha empatado? ¿Cuantos goles ha metido en los ultimos años en Europa¿Toodo me suena a tomadura de pelo.
Pere Joan

Josep Maria ha dit...

Buenos días. En primer lugar, Sentimiento: Si así fuere, (esa es la sensación que transmitió el equipo, pero a veces las sensaciones no se corresponden con la realidad, ya que hay otros factores o causas que hacer parecer que el equipo no da todo lo que tiene que dar),sería muy grave. Por que, me pregunto, ¿Quien se creen que son estos jugadores de nivel tan justito, algunos ni eso, para poder salir relajados o no poner todo lo que hay que poner y nada menos en ese campo?.

De Osvaldo, Pere Joan, ya tendremos tiempo para acribillarlo, acaba de venir y no le podemos hacer responsable de lo sucedido, si bien, por el historial como bien dices, no tiene precisamente un perfil goleador y cuando se lo sacan allá por algo será, no creo que les sobren los jugadores.
El año pasado a parte de DLP nos salvamos por que había jugadores como SS,Nene,Roman,y Jarque (QEPD), que ahora no están y no han sido substituidos por jugadroes de igual categoría.
Saludos

Fernando J. Cansado ha dit...

Aunque no era un jugador tan organizador como deseábamos, me parece que Román tenía una virtud que era ese chut desde fuera y que era imponente.Eso consigue inyectar adrenalina y "testiculina" al resto de jugadores para no rendirse antes de empezar.

Anònim ha dit...

És tan trist haver de conformar-se temporada rere temporada a no baixar a segona, però la marxa de l'equip no dóna per a més.
A Pochettino el càrrec li vé gran i a més a més està omplint l'equip de jugadors argentins de dubtosa qualitat, jugadors que quan vingui un altre entrenador el club no sabrà com fotre fora a preu de saldo.
No es pot sortir a un terreny de joc amb tan poca concentració. Juanfrán hauria pogut arribar dintre de la porteria sense que cap jugador nostre l'estorbés.
I per acabar-ho d'arreglar en 82 minuts sols van xutar 2 vegades fora i una, UNA, entre els tres pals. Patètic!!!
Ah, i com van poder anar a Iruña 40 Brigadas que van fletar un bus, sense que el club ens sabés res???
Com van aconseguir les entrades i a quin preu???
La seva actitud provocativa i insultant vers el públic pamplonica va comportar que després uns socis pericos fossin agredits per seguidors de l'equip local.
Cal condemnar i condemno l'agressió però també condemno les provocacions dels fatxes al públic local.
SERRALLONGA

Josep Maria ha dit...

Desconec aquests incidents que comentes Serrallonga. Des d'aquesta web tan sol expressar la més ferm condemna de tot fet violent, i de que segueixin elements violents formant part de la nostra afició. S'ha de predicar amb l'exemple i per tant, fora els violents i totalitaris del nostre club i del futbol en general, siguin del club que siguin, aixequin la bandera que aixequin, i tinguin la ideologia política que tinguin.
Del tema esportiu, tenim el que tenim i esperem pogué salvar el coll un any més patint i de valent.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M