dilluns, 11 de gener del 2010

GOLEJADA AL CERDANYOLA (7-2)
I A ESPERAR AL LÍDER SANT GABRIEL...













RCD Espanyol Femení “B”: 7 – Cerdanyola del Vallès FC: 2

L’Espanyol “B” femení continua amb la seva exhibició de bon futbol, gols, i victòries; ahir va golejar 7-2 al Cerdanyola del Vallès amb un hat trick de la ex jugadora del CE Europa fitxada aquesta temporada, Eli Sivera, que en només quaranta cinc minuts (va substituir a Yañez que es va lesionar al marcar el 4-0 en el darrer minut del primer temps), va aconseguir tres dianes en un gran segon temps.

Amb aquest resultat, el conjunt espanyolista continua la persecució del Sant Gabriel, a només tres punts; com l’equip col•legial serà el proper visitant de la Ciutat Esportiva de Sadrià, l’equip de Carlos Gómez es podria col•locar líder si aconsegueix derrotar-lo per més d’un gol de diferència ja que en l’encontre inaugural de la lliga disputat al Ruiz Casado, l’avantatge final de les col•legials va ser de 3-2.


Molt superiors
Del partit d’ahir poca historia va tenir; l’Espanyol va passar per sobre del Cerdanyola del Vallès, tot i que li va costar obrir el marcador gairebé un quart d’hora. Anteriorment, Brenda ja havia avisat, o Alexia en un llançament bombejat que va treure una defensa amb el cap sota pals.

El primer gol perico va néixer conseqüència d’una gran jugada de Brenda amb una passada en profunditat per que Carla amb una bona definició remata creuat superant a la ex portera espanyolista Andrea Carrillo.

Alexia va rematar fora de cap, un servei de cantonada executat per Carla. El segon gol va arribar mitjançant un penal comès sobre Alexia, derribada dins l’àrea. El màxim càstig com ve sent habitual, l’executa la capitana Elena Fernández perfectament, fent pujar el segon gol.

Amb el 2-0 s’entrà en una fase de domini visitant que intentar estirar línies sense posar en perill la integritat de la porteria defensada per Natàlia Pinto. En canvi, l’Espanyol B, al contracop va donar molts problemes al conjunt vallesà. Un d’ells, amb pilota en profunditat a Alexia, dribla la sortida de Carrillo però sense angle per rematar, cedeix enrera per que remati a plaer Línda (jugadora que ha pujat del C), però bastant fluix el remt, donant temps a una defensora que rebutgi sota pals. Tampoc Marta Yañez aprofita una pilota d’or enviada per Carla, i en l’u contra u davant Andrea Carrillo, no pot superar-la.

El tercer gol neix d’una jugada protestada pel conjunt vallesà (demanaven fora de joc, però la jugadora espanyolista arranca en posició correcte), quan un canvi de joc d'Elena a la dreta per que s’incorpori amb camp per davant, Alexia, intenti superar a la portera Carrillo que no acaba de rebutjar la pilota i la pròpia Alexia segueix la jugada enduent-se la pilota i marca a porta buida a plaer.
Un remat a trencar de Leticia obté com a resposta una gran intervenció de la portera vallesana, rebutjant a còrner.

El quart gol serà en el darrer segon del primer temps; de fet ja no es traurà de mig camp. Alexia dona en safata de plata una assistència per que Marta Yañez a la boca de gol, marqui, resultant lesionada en la jugada i sent substituïda per Eli Sivera en el segon temps.

Eli Sivera, protagonista
La ex del Europa completarà el seu millor encontre des de que llueix la samarreta perica, aconseguint en el segon període tres gols. En la primera acció de perill del segon temps, rebent d’Alexia anota el cinquè. En el m.52 la col•legiada Victoria Petrova anul•la un gol a les espanyolistes per posició anti-reglamentària.

Aquesta fase de l’encontre ja és un autèntic calvari per l’equip vallesà que veu com una i altre cop arriben les jugadores espanyolistes amb molt de perill. Alexia rebent una obertura de Brenda, retalla i xuta aturant amb molts problemes Andrea.

En un partit ja molt obert, el Cerdanyola intentarà al menys maquillar el resultat i ho prova Eve amb un xut que bloca Natàlia.
Una molt maca jugada d’Eli, donant una passada en profunditat a Alexia que remata i una gran intervenció d’Andrea fa que la pilota acabi colpejant al travesser evitant el gol.

Però l’Espanyol B insisteix i de nou Alexia torna a trencar la defensa, retallant a la defensora que intenta parar-la i cedint a l’espai a Eli Sivera, que tota sola marca amb un toc d’elegància i precisió, amb una vaselina amb molt d’efecte que acaba dins la porteria. Un gran gol.

Dues jugades més d’autèntic perill: Penetració per banda d’Eli superant dues adversaris, malgrat que peca d’individualisme no passant a Alexia totalment sola al punt de penal, i una jugada d’Alexia en un altre u contra u davant Andrea, que aquest cop li guanya la partida la portera vallesana.

El Cerdanyola també marca...
D’un gol de bella factura, en el llançament d’un lliure directe que supera a Natàlia Pinto. Victoria Petrova no donarà gol en una jugada en la que hi ha “gol fantasma” de les espanyolistes en una acció en la que Alexia supera la sortida d’Andrea i es confia a l’hora de xutar i el seu remat fluix dona temps a que una defensora tregui la bola quan ja havia superat la línia de gol, sense que el jutge auxiliar així ho veiés.

Però el setè gol acabarà arribant i serà obra d’Eli, a plaer. En les acaballes del partit, en una acció en la que no està molt afortunada la portera espanyolista, el Cerdanyola del Vallès FC, anota el segon gol i eleva a definitiu el resultat de 7-2.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B: N atàlia, Linda Pérez, Sílvia Vila, Sara García, Pereira, Helena Fernández, Carla Gómez, Leticia, Marta Yáñez, Brenda Pérez, i Alexia Putellas
Substitucions: Eli Sivera, per Marta Yañez, m. 46; Lara per Letícia, Juliana per Silvia Vila, m. 49.

Cerdanyola FC : Andrea Carrillo, Eve, Josune, Laurita, Carmen, Flor, Carla, Ausi, Mayo, Natalia, Tania.
Substitucions: Rendón, per Laurita, m. 17; Lorena Arnalot per Josune, m. 53; Alba Yera per Mayo, m. 58.

Àrbitre: Victoria Petrova Borislavova del comitè territorial català, delegació de Barcelona, auxiliada en bandes per Alonso Belmonte Ruiz i Alejandro Carrillo Vílchez. Ha mostrat cartolina groga a Marta Yañez per part espanyolista.

Gols: 1-0: Carla, m. 14; 2-0: Elena (pen.); 3-0: Alexia, m. 42; 4-0: Marta Yañez, m. 45; 5-0: Eli Sivera, m. 46; 6-0: Eli Sivera, m. 65; 6-1: Eve, . 78; 7-1: Eli Sivera, m. 82; 7-2: Tania, m. 84

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Molt poc públic. Temps assolellat, però amb temperatura bastant freda.




CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA, G. 3er.

.CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

C.D. SAN GABRIEL

36

13

12

0

1

71

14

2

R.C.D. ESPANYOL "B"

33

13

11

0

2

64

13

3

F.C. BARCELONA "B"

27

13

9

0

4

45

23

4

U.E. LLEIDA

27

13

9

0

4

34

24

5

GIRONA F.C.

22

12

7

1

4

30

18

6

C.E. EUROPA

19

13

6

1

6

26

22

7

U.E. L'ESTARTIT "B"

19

13

6

1

6

35

39

8

U.E. VIC

19

13

6

1

6

22

28

9

CERDANYOLA DEL VALLÈS F.C.

18

13

5

3

5

43

33

10

A.E. CORNELLÀ DEL TERRI

14

13

4

2

7

16

33

11

SPORTING ATL. CIUTAT PALMA

13

13

4

1

8

36

31

12

U.D. COLLERENSE "B"

9

12

3

0

9

20

43

13

U.D. POLVORITENSE

8

13

2

2

9

28

72

14

CLUB ATLÉTICO PAGUERA

0

13

0

0

13

8

82


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola blanc-i-blaus/ves:
L'Espanyol B va demostrar que és un equip que si guanya al S Gabriel, pot quedar campió de lliga, tenim la millor pedrera d'Espanya, vam guanyar al Cerdanyola amb molta difèrencia, som molt millors.
Salutacions. Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M