divendres, 3 de maig del 2013

L'ESPANYOL APALLISSA AL BARÇA (12-6),
GUANYANT EL PRIMER DERBI A LA LLIGA INDOOR.

RCD Espanyol: 12 – FC Barcelona: 6

Triomf espanyolista per golejada davant l’etern rival a la Lliga Fertiberia de Futbol Indoor. Els espanyolistes han anat de menys a més i han acabat passant per sobre del seu rival, esclafant al FC Barcelona amb un resultat que ho diu tot i que ha fet les delícies d’una grada perica entregada al seu equip. Els espanyolistes es mantenen invictes havent obtingut dos triomfs i un empat en la present temporada.

Els barcelonistes han sortit amb més convicció doncs només iniciar-se el xoc, dues ocasions consecutives d’Oscar Arpón s’han estavellat al pal.  Quique Martín des de l’esquerra ha marcat avançant al conjunt culer. La primera ocasió dels espanyolistes, un xut en una falta a càrrec de Lardín que treu Felip com pot. El propi Jordi Lardín empatà instants després amb un xut ras a l’esquerra de Felip.

Després d’un xut de Gerard al pal, Luque torna a avançar als culers amb un xut creuat des de l’esquerra. Sanchez Jara amb un potent xut bat a Raul i amplia l’avantatge (1-3). Després d’uns minuts amb poques ocasions de gol, Lardín estavellaria un llunyà xut al pal, instants abans que el propi Lardín en jugada individual penetrés i de potent tret, superés al meta culer reduint distàncies.

Però els barcelonistes tornarien a obtenir els dos gols de renda amb un xut d’Arpón.  Raul en dues jugades dels culers evitaria el gol, com en un fort tret de Reiziger. Una errada greu de Felip amb  pèrdua de pilota a peus de Morales propicia el 3-4 que seria el inici de la remuntada dels espanyolistes, abans del descans.

Martín Posse després d’enviar una pilota al travesser, anotaria dos gols en poc menys d’un minut, que capgirarien el resultat i posarien l’Espanyol per davant. Entre ambdós gols, Luque tindria una gran ocasió però enviaria la bola fora. El 5-4 seria altre error del meta culer a l’hora de jugar l’esfèrica amb un defensor. El “Cholito” se n’aprofità de la circumstància i situar per primer cop als blanc-i-blaus per davant. Velamazán culminaria la reacció espanyolista rematant a boca de canó una passada des de la dreta.  Amb el 6-4 favorable als pericos s’arribaria al descans.

El conjunt perico decantaria el partit al seu costat amb un setè gol al primer minut del segon temps anotant Sergio de xut ras creuat. Gerard ha intentat reduir distàncies amb un xut potent al travesser.  Però, el vendaval perico no s’ha aturat i als tres minuts de la represa li ha endossat als culers el 8-4 repetint Sergio González combinant bé de primera amb Martín Posse. Raúl Arribas evitaria el gol barcelonista rebutjant un potent llançament dels culers. L’èxtasi espanyolista ha arribat quan Morales rebent de Marc Callicó, en el 36’ ha establert la màxima diferència en el marcador amb un 9-4, que ja feia força mal a ulls dels culers.

Els barcelonistes han reaccionat aconseguint dos gols que escurçaven diferències en el marcador. Primer Luque en el mateix 36’ i després Sánchez Jara rebent de David García i rematant a boca de canó. Era el 9-6. Però l’Espanyol tornaria a imposar-se en joc i ocasions al seu rival i aconseguiria batre per tres cops la meta blaugrana establint el que seria definitiu 12-6. Jordi Lardín des del vèrtex esquerra transformà el llançament d’una falta en el desè gol perico. Alfonso Gómez feia l’onzè gol a tres del final, tancant la golejada Jaume García . El molletenc Raul Arribas evitaria amb les seves bones intervencions que algun dels llançaments culers acabessin fructificant.

RCD Espanyol: Raúl Arribas; Jaume García, Ángel Morales, Alberto Martínez, Alfonso Gómez, Sergio González, Martín Posse, Toni Velamazán, Marc Callicó i Jordi Lardín. Entrenador: Rafa Marañón.

FC Barcelona: Felip i  Moner (porters); Arpón, Quique Martín, Albert Tomás, Albert Luque, Reiziger, Gerard, David García, i Sánchez Jara. Entrenador: Villena.

Àrbitre: Llonch Andreu. Cartolina groga a Gerard.

Gols:  0-1: Quique Martín, m. 2); 1-1: Jordi Lardín, m. 4); 1-2: Luque, m. 9; 1-3: Sánchez Jara, m. 10; 2-3: Jordi Lardín, m. 16;  2-4: Arpón, m. 18; 3-4: Morales, m. 20; 4-4: Martín Posse, m. 24;  5-4: Martín Posse, m. 25; 6-4: Toni Velamazán, m. 26; 7-4: Sergio, m. 31; 8-4: Sergio, m. 33;  9-4: Morales, m. 36; 9-5: Luque, m. 36; 9-6: Sánchez Jara, m. 40; 10-6: Jordi Lardín, m. 48; 11-6: Alfonso Gómez, m. 57; 12-6: Jaume, m. 58.

Incidències: Encontre corresponent a la 9èna jornada del grup 2n. de la lliga Fertiberia de Futbol Indoor, disputat aquest vespre al Pavelló Miquel Poblet de Montcada i Reixac.  L’afició espanyolista amb la presència de la Curva RCDE i pericos de Montcada (recordant vells temps de la secció de futbol sala), clau en la remuntada espanyolista recolzant l’equip.

CLASSIFICACIÓ LLIGA FERTIBERIA DE FUTBOL INDOOR.