divendres, 3 de maig del 2013

L'ALEVÍ "B" DERROTA AL BARÇA
EN LA FINAL DEL TORNEIG FUNDACIÓ Dr. MAÑERO




Fotos: Montserrat Laut. 
L'alegria de guanyar un torneig derrotant al Barça i als penals!...  

El passat dimecres 1er de Maig, va tenir lloc la disputa en el camp mpal. de futbol Agapito Fernández del CE Vila Olímpica,  la primera edició del Torneig Internacional de Fútbol en categoria aleví i juvenil “Fundación Dr. Iván Mañero”. El RCD Espanyol hi va participar amb l’Aleví B.

Aquest primer torneig té una doble vessant. Per una par la recaptació de fons per projectes solidaris relacionats amb l’esport que la Fundació del Dr. Iván Mañero porta  terme a Guinea Bissau amb nens amb risc d’exclusió social, i al mateix temps pretèn sensibilitzar als nens que prenen part als respectius equips, sobre la difícil situació que viuen altres nens en llocs com aquest país africà. També cal comentar que hi va participar una selecció africana de jugadors que actualment militen en clubs catalans.

El RCD Espanyol va ser el campió del torneig en derrotar en la gran final al FC Barcelona des de la tanda de penals (per fi es guanya per penals una final a l’etern rival!). El torneig estava configurat amb una fase prèvia amb dos grups de quatre equips dels que els dos primers al final de la lligueta passaven a disputar les semifinals. En el grup de l’Espanyol, l’equip de Xavi Manzano tenia com a rivals al Romaria Calcio, a la Damm i a la Vila Olímpica. En l’altre grup el Barcelona tenia com a rivals la Selecció de jugadors africans "Footvia Academy", el CF Badalona i la UE Sant Adrià.



Fase Prèvia:

CE Vila Olímpica: 1 – RCD Espanyol: 2 (Eric i Rubén)
Romaria Calcio: 0 – RCD Espanyol: 7 (Ruben 2 Nil 2, Dereck, Jordi i Lucas)
Damm CF: 0 – RCD Espanyol: 0

Semifinal:

RCD Espanyol: 3 (Rubén, Lucas, i Jordi) –CF Badalona: 1

Final:

RCD Espanyol: 0 – FC Barcelona: 0 (*penals: 3-1)  
     












S E N T I M E N T P E R I C O . C O M