divendres, 3 de maig del 2013

ELS PENALS VAN DECIDIR.
L'INFANTIL "B", FINALISTA A SARAGOSSA

El RCD Espanyol Infantil “B” va disputar el  passat dimecres 1er de Maig, el  “I Torneo Nacional de Futbol Infantil” organitzat pel club aragonès Giner Torrero.  Els de Carles Martínez Novell van ser subcampions en perdre davant Atlético Osasuna la gran final en els llançaments des del punt de penal.

Després que el conjunt navarrès es classifiqués per disputar la final al derrotar per la mínima al Real Zaragoza en la primera de les semifinals, l’Espanyol es va enfrontar al quadre amfitrió, el Giner Torrero. Finalitzà el primer període amb l’empat inicial, sent el conjunt aragonès qui s’avançà en el marcador en la represa (49’). L’Espanyol va fallar un penal (58’), però poc després Miguel empatà l’encontre (63’), forçant el desenllaç des del punt de penal.  El Giner tingué l’opció de derrotar als espanyolistes, però el tercer i darrer penal s’estavella al travesser. En el desempat, a la mort sobtada, l’Espanyol encertà i l’equip aragonès errà altre cop el llançament.

En el tercer i quart lloc, Giner Torrero derrotà per la mínima al Real Zaragoza que acabà quart. En la gran final, Espanyol i Osasuna igualaren a dos gols al final del partit. Després de finalitzar el primer temps amb l’empat a zero inicial, en el segon període l’Espanyol s’avançà als cinc minuts mitjançant  Marc Rodríguez. Osasuna igualà cinc minuts després, posant-se per davant en el marcador en transformar una pena màxima en que en el minut 61 fou castigat el quadre català. A 10 minuts pel final del matx, Arnau Giralt establiria el resultat definitiu, fent que el torneig es decidís en els llançaments de penals, on aquest cop la fortuna somrigué als navarresos que s’imposaren als espanyolistes per 3-2, conquerint el torneig.

Els jugadors de l’equip de Carles Martínez Novell  que van prendre part en el torneig foren els següents:  Martí i Aitor com a porters i Sergi, Jordi, Gerard, Nacho, Jandro, Marc Rodríguez, Miguel, Dani, Arnau, Xavi, Bruno, Joan Rojas, Josep Viñas, Sergi Serrano, Toni i Marc Samper.