dissabte, 21 d’octubre del 2006



L’Espanyol B en un bon partit, del millor que hem vist fins ara, ha solucionat la difícil papereta del Eldense, botxí del Girona a la promoció d’ascens a segona B, i actualment en cinquena posició en la classificació.
El partit s’ha posat molt favorable al fer pujar Bussy al remat d’un llançament de cantonada al minut sis, el primer gol al marcador. Al dotze, el mateix Bussy per molt poc, no arriba a una centrada enverinada de Zamora que ha quallat una gran intervenció per la banda dreta. De Pablos no pot superar al minut 29, al meta Tomás, en una passada en profunditat, quant s’havia quedat tot sol. Al últim minut de la primera part el CD Eldense dona senyals de vida i Abel disposa d’una ocasió per batre a Biel Ribas, però el porter perico que avui si que ha estat molt segur, rebutja l’esfèrica com pot , i el posterior remat, torna a treure’s la pilota de sobre, rebutjant el perill. La lesió de Mikel al minut 39, ha trastocat una mica els plans del tècnic, però no ha acabat influint, i l’Espanyol ha continuat dominant en el marcador i en el camp.
La segona part ha començat amb una gran jugada de Zamora, i la seva centrada que no troba rematador i el posterior contraatac alacantí, molt perillós, es desbaratat amb la sortida desesperada de Biel, que aconsegueix desfer el perill.
Al minut nou, arriba la jugada del partit. Yagüe es fa amb la posició, s’interna a l’àrea, i es entrat per darrera sent l’últim home. L’àrbitre a instàncies del auxiliar, (que li senyala que es dins de l’àrea de càstig) indica penal i targeta vermella al infractor Agustín. El llença el mateix Yagüe a la dreta del porter malament, l’hi endevina la intenció, i el rebuig posterior no es aprofitat per l’Espanyol, que en un munt de cames, la pilota no acaba entrant, i es malmet l’ocasió de sentenciar el partit. Però el que son les coses, a la jugada següent una tac perico per banda esquerra, fa que Fede se’n vagi i quant el porter i tothom pensàvem que anava a centrar, treu un xut ras, que es cola a la porteria de Tomas. El porter alacantí es llueix al remat d’una volea de Zamora, després d’una centrada de Ángel per l’esquerra. Yagüe gaudiria d’una immillorable ocasió després d’una centrada de De Pablos, però els seu remat una mica forçat se’n va fora. El CD Eldense ja no tindria cap ocasió per aconseguir quelcom, llevat d’un parell de faltes perilloses que es llançarien sense conseqüències. Yagüe al 32, penetra a l’àrea, però el meta visitant mol atent evita el remat rebutjant a còrner.
En definitiva, bon partit, i un pas endavant del conjunt dirigit per Joan Francesc Rubi.

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B; Biel Ribas, Toni Lao, Fede, Serrán, Fran Erencia, Mikel (Brian 39’), Zamora, Angel, Yagüe, Bussy (64’ Pedraza) De Pablos.

CD Eldense; Tomás; Pablo, Agustín, Larrosa, Espejo, Garmendia, Toni Coll, Abel, Alberto García ,Benitez, Manolo González. Suplents: Jorge Gonzàlez, Arcadi, Jon Uriarte, Raul
Gols: 1-0 (6’) Bussy 2-0 (55’) Fede

Àrbitre
; Ortin Salvador del col·legi aragonès.
Camp nº 1 de la Ciutat Esportiva de l’Espanyol

foto: josep maria

Resultats del Futbol Base.

El Cadet B, de Ramón Guerrero aquest migdia ha aconseguit donar la volta a un marcador que per dues vegades era advers, en front el CE Europa, i guanyar per un apurat 3-2, i continuar la seva ratxa de victòries.

El conjunt del Infantil A de Oliver, ha golejat (6-0)en un bon partit al Tàrrega aquesta tarda a la Ciutat Esportiva. Tot i fallar un penal als començaments de l’encontre, al final la superioritat blanc i blava ha sigut total, i els sis gols que ha reflectit el marcador han fet justícia al que s’ha vist sobre la gespa artificial del camp 3.

L’Infantil B ha empatat a zero, al seu desplaçament a Manlleu.

L’Aleví A, ha guanyat a Lleida 0-2 i compta el seus partits per victòries.

L’Aleví B, el equip que més està patint en aquest principi de lliga, sobre tot a les sortides, i a més per la diferència d’edat amb conjunts de segon any, ha golejat al EF Sant Feliu de Guíxols per un resultat que ho diu tot: 11-1. Sense comentaris.

El Benjamí A ha guanyat 0-4 davant el Granollers.
El Benjamí B ha empatat a Lliça d’Amunt 2-2
El Benjamí C de primera catalana grup 5è, ha empatat a dos en front al Blanes aquesta tarda a la Ciutat Esportiva.
El pre Benjamí ha guanyat 21-0 al CD Carmelo aquesta tarda a la Ciutat Esportiva.

El Cadet Femení ha empatat a dos gols aquesta tarda a Sadrià, davant el AT Vilafranca, un rival amb jugadores superiors físicament per motiu d’edat. Ha pogut igualar un 1-2 a poc de quinze minuts per el final, aconseguint l’empat definitiu en els instants finals.

1 comentari:

Guim ha dit...

Bon partit del B i m'ha agradat molt en Zamora i el Fede.
El que avui ha estat ausent ha sigut el Yagüe, amb el penal que ha fallat i les ocasions desaprofitades.
De totes maneres crec que el B va pel bon camí. Visca l'Espanyol!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M