dimecres, 18 d’octubre del 2006

1-2 COPA FEDERACIÓ. TOCARÀ REMUNTADA A SABADELL

L’Espanyol B, en dotze minuts, tira el partit i gran part de l’eliminatòria de la final de la Copa Federació.

Un Espanyol B, amb moltes cares noves, provinents del juvenil de Divisió d’Honor (Oscar Reyes, Javi Cantero, Juanjo, i a la segona part Charly), i amb molts suplents i homes que sortien de diferents lesions com Palanca, David Izquierdo han intentat fer front al conjunt sabadellenc, condicionats per uns dotze horrorosos minuts en els que dues errades de consideració han possibilitat que el conjunt visitant s’avancés amb una renta de dos gols, fruit dels gols de Manel (especialista en anar a sopars de penyes, però que un cop va sortir de Montjuïc la seva carrera esportiva ha caigut en picat, Badalona CF, CE Sabadell...) i de Brullet després d’una molt desafortunada sortida del meta avui, Ibón.
El conjunt periquito intentava jugar per bandes, per la lenta circulació de l’esfèrica, el poc encert davant, i una ordenada defensa vallesàna, que quant calia s’emprava a fons, sense contemplacions i al límit del reglament, desbarataven qualsevol mínima ocasió d’escurçar distancies en el marcador. Als minuts finals del primer temps per tres cops Pedraza (molt desencertat, com els últims encontres) no ha resolt satisfactòriament la situació; la primera al 34, un xut massa creuat, dos minuts després, una mitja volta i el seu remat surt a la dreta del meta Nando, i la tercera després d’una bona centrada de Tacón, el seu remat de cap surt desviat quant estava en una immillorable situació.

A la segona part, els canvis que ha introduït Rubi, (Fede i De Pablos), han fet que l‘equip dominés més el joc, malgrat que, al 61’ Ibon treu amb una ma providencial un remat del davanter visitant. Deu minuts més tard, Fede es objecte, en una internada per banda esquerra, després de driblar al seu contrari, de penal. Pedraza no perdona des de els onze metres i fa que encara hi haguessin opcions d’intentar la remuntada. Remuntada, aquesta que s’hagués pogut concretar si De Pablos es encertat amb el seu remat, o Brian en el remat de cap, d’una centrada, o si l’àrbitre hagués considerat penal, una jugada amb pilota dividida, i posterior caiguda del davanter blanc i blau.

Tocarà remuntar l’1-2 a la Nova Creu Alta, depenent com s’agafi Rubi aquesta competició per que a tenor del demostrat avui, poc es l’interès que hi ha a Sadrià, per part del tècnic, més preocupat per la difícil situació a la lliga, màxim amb la visita d’un perillós Eldense.


RCD Espanyol: Ibon; Toni Lao, Reyes, Brian, Javi Cantero (Fede), Mikel, Ferran Tacón (Charly Lumbreras), Juanjo, Palanca, Pedraza, David Izquierdo (De Pablos)

C E Sabadell; Nando; Valls, Roger, Guarch, Suarez, Sergio Iglésias, Verduzgo (Vilanova), Cano, Manel, Brullet, Criado

Gols: 0-1 Manel (2’) 0-2 Brullet (12’) 1-2 Pedraza –p-(71’)

Àrbitre: David Tomás Bauló (Col·legi de Barcelona). Amonestat a Palanca, per part local, i a Guarch, Sergio Iglésias, Verduzgo, Cano, i Criado per part vallessàna.

Camp nº1 de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.Poc públic, malgrat ser entrada gratuïta, per tothom. Veurem a Sabadell si son tan generosos.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M