dissabte, 21 d’octubre del 2006

EL FUTUR DE LA SECCIÓ D'ATLETISME, EL 27-0



L’Atletisme pendent d’una reunió el 27 d'Octubre.


Segons ha pogut saber, Sentiment Perico,
la tornada de la secció d’Atletisme (1918-1970) que primerament semblava rebutjada per el Director General Executiu del Club, i que en uns dies va donar un tomb i ja en alguns mitjans de comunicació es va donar per fet, s’ha complicat molt més del que en aquestes informacions es preveia. De totes maneres des de fonts del Grup D’Esports en Blanc i Blau, ens han manifestat aquest matí, que tot dependrà d’una reunió amb el màxim executiu del Club, que por motius d’agenda no tindrà lloc fins divendres que ve dia 27.
En principi, de l’última reunió, el Club va imposar cinc punts d’obligat compliment per donar el vist i plau definitiu. Aquest punts que per motius de confidencialitat no han volgut fer públics, les fonts consultades han manifestat que ja es pot donar per segures que es compleixen (al menys per la opinió del GEBB), malgrat fins a l’últim moment no es podrà assegurar rés, ja que com tots sabem (i això ho dic jo) estem sota l’imperi del “que avui es blanc, demà pot ser negre” i ves a saber en que sortiran ara els rectors del nostre club, en part per la desconfiança amb el projecte, i per la durada del mateix, així com el pogué assegurar que no tingui cap repercussió negativa a les comptes de l’Entitat, cas que els patrocinadors un moment donat es fessin enrera.

Els atletes estan (segons les mateixes informacions) molt il·lusionats amb el projecte, i tot sembla ser que no hi haurà problemes en els terminis d’inscripció federativa de la secció que els retards amb l’ aprovació per part del Club, s’han produït. Tant de bo, així sigui, i sigui un fet la recuperació de les seccions periques. Qui no avança i no progressa acaba desapareixent, i el nostre club ha de tenir molt més al·licients per la joventut i els seus associats, que el salvar mediocrement la categoria al primer equip... es clar sempre que això es pugui porta a terme, sense cap mena de cost a les despeses del nostre club.

foto: marca.com. (JJ.OO Sidney 2000; María Vasco, guanya la medalla de bronze als 20 km marxa).

1 comentari:

-23-oca_008 ha dit...

Una pena que es trigui tant en dir el "sí" a aquesta històrica secció, en que l'Espanyol sempre tenia atletes d'èlit. Esperem veure a l'atleta de la foto amb la nostra samerreta...




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M