dimarts, 17 d’octubre del 2006

AC SPARTA PRAHA - RCD ESPANYOL. COPA UEFA



L’Espanyol visitarà aquest dijous el Toyota Arena de Praga (Estadi Letná de Praga) , per enfrontar-se al AC Sparta Praha a les 20.15 hores en el primer partit de la lligueta de la fase de grups de la copa de la Uefa.

El conjunt txec va classificat en tercer lloc, darrera del FK Mladá Bolesdav, l’actual líder de la lliga txeca, i del FC Slovan Liverec. Per darrera té el conjunt del Slavia, rival ciutadà, i dos vells coneguts dels afeccionats pericos; el Teplice, i el Brno (rival del famós Intertoto-Team). Ha guanyat l’últim partit per 3-0 al Banik Ostrava. Porta cinc partits sense perdre en lliga, i tres de consecutius sense encaixar un gol, l’últim va ser precisament en front el Teplice que va acabar amb empat a un.
Els seus números son 5 partits guanyats, 4 empatats i un de perdut; 12 gols a favor i cinc en contra. Té 19 punts.

Més informació sobre la ciutat, estadi, club ... podeu veure
aquesta pàgina del club txec, dedicada als afeccionats pericos... si hi ha pericos que es desplacin a la República Txeca, hi figuren dades d’interès.
Hi ha algunes errades, pròpies de la traducció... com en el número de torneigs conquerits de la Copa de l’ Europa Central, però pot servir per conèixer detalls...

Per la seva banda, l’Espanyol B després de l’ensopegada a l’últim minut a Vila Joiosa, tractarà de fer un bon resultat al partit d’anada de la final catalana de la Copa Federació en partit que es jugarà a Sadrià, dimecres a les 18.30 hores en front el CE Sabadell.

foto: sparta praha.com




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M