diumenge, 15 d’octubre del 2006

CARA I CREU A LA MATINAL DE SADRIÀ

Una nova golejada.
Altre partit guanyat per el RCD Espanyol, que com l’altre partit a Sadrià en front el Torrejón, les noies blanc i blaves han obert molt aviat el marcador. Tan sols es portaven un minut i escaig, quant li cau una pilota dins de l’àrea a Adriana, i creua la pilota al segon pal, fent inútil l’estirada de la portera Meli. Dos minuts desprès, es Sara qui disposa d’una molt bona oportunitat, però el seu fort tret amb cama esquerra, surt alt per sobre la port del conjunt extremeny. Al 23’ la primera jugada de perill del Puebla, amb un tret de Conchi, en bona situació, surt massa creuada l’esfèrica.
Al minut 26, Adriana connecta el seu remat, i obliga a la portera visitant a lluir-se. Al 37 una pilota centrada, es rematada per Carol, molt forçada, i el seu remat surt ajustat al pal esquer. Al minut 39, Noemí treu un còrner molt tancat, i rebutja com pot Meli, las pilota torna a la mateixa migcampista blanc i blava, que des de el vèrtex de l’àrea empalma un xut de més 25 metres que acaba a la xarxa de la porteria extremenya. Un gran gol.
A les acaballes del primer temps, Sara, entrant fins la ratlla de fons, intenta el xut sense angle quant estava en millors condicions per la rematada Adriana. I així s’ha acabat un primer temps, a estones de bon joc, altres de contenció marcat per el resultat a favor, i en el que les jugadores de Santy Fernández, han fet el que calia; posar-se amb dos gols d’avantatge.
A la segona, el Puebla per mediació de Mariajo, quant la ex del Estudiantes, al minut 3 ha reduït diferències amb una errada defensiva. Desprès d’uns minuts de domini visitant, l’Espanyol ha tornat a funcionar. Al 56’ s’ha reclamat unes mans en l’àrea del Puebla, que el col·legiat ha interpretat involuntàries. Al 58 Adriana obliga a intervenir lluint-se a Meli, rebutjant a còrner. Marta Torrejón està a punt de anotar després d’un llançament des de la cantonada, i Adriana que avui en moltes fases del partit ha jugat al mig de l’atac blanc i blau (Marta Cubí per banda dreta), en una pilota llarga que ha agafat badant la defensa extremenya, i s’ha quedat tota sola davant de Meli, a la que ha batut aconseguint el 3-1.
Al 34, Noemí torna a llençar altre còrner, i el remat de Ane es rebutjat per la meta extremenya que ha tingut molta feina. Un remat de Carol dins l’àrea rebota a la mateixa Sara, quant pot ser anava dins, i es desvia la trajectòria, amb una jugada de mala sort. I als instants finals, Carol de cap aconsegueix fer pujar al marcador el quart gol perico. El triple canvi al final, ha estat una anècdota, per que ja estava exhaurit el temps.

Fitxa tècnica:

RCD ESPANYOL: Cristina; Ane(Dolors 90+’), Laura Falcés (Aida 90+’) Marta Torrejón, Miriam; Lara, Carol, Noemí; Adriana (Raquel Corral 90+’), Marta Cubí, i Sara. Entrenador: Santi Fernández

CF. PUEBLA: Meli; MªAngeles, Vanesa, Sonia, Marta, Cecilia, Alba, Tamara, Priscila Borja, Conchi, Mariajo. També ha jugat Ana Belén “ Chicho”. Resta banqueta: Sole, Anita, Cristina, Bea. Entrenador: Antonio Contreras.

Gols: 1-0 Adriana (2’) 2-0 Noemí (39’) 2-1 Mariajo (48’) 3-1 Adriana ( 67’) 4-1 Carol (88’)

Árbitre: Güeto Orgillés

Camp número 3 de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Matinal amb temperatura estiuenca
.



El juvenil B perd amb el Barça 2-4

Amb un partit que ha començat tan malament com ha acabat, el juvenil de Joan Salvans, ha sucumbit davant l’etern rival, amb un marcador final molt dolorós.

Ja no ha pogut començar pitjor; Al primer lloc un gol anul·lat a l’equip visitant, que de seguida s’ha cobrat l’àrbitre xiulant un dubtós penal que ha permès al conjunt blaugrana avançar-se en el marcador. Una molt ensopida primera part per oblidar, on el conjunt perico gairebé ha tingut ocasions de gol, llevat de xuts llunyans molt desviats. La segona part ha començat igual , però mica a mica, l’Espanyol ha anat pujant línies, fins que al minut 55’ l’Espanyol ha empatat el partit. Després d’uns minuts de bon joc perico, i varies ocasions, ha arribat la jugada (69’) del penal a favor del conjunt espanyolista, que ha permès donar la volta al marcador. A partir d’aquí, quant tot semblava de cara, el conjunt local, ha començat a perdre el mig del camp, reculant i amb molt poca agressivitat, el conjunt visitant ha empatat el partit, a falta d’un quart d’hora i d’ençà fins el final, un lamentable Espanyol ha acabat ensorrant-se davant el conjunt blaugrana molt més fort psicològicament i més decidit, ha assolit el tercer gol, que acabava definitivament amb les esperances periques, i en el temps d’afegit un excessiu quart gol que no feia justícia al que s’ha vist aquest matí a la Ciutat Esportiva donava el resultat que seria ja, el final.

fotos; josep maria: 1ª.el Puebla ha patit molt en defensa. 2ª Moment en que el conjunt del juvenil B, es disposa a llençar el penal que dona l’avantatja, que ha resultat infructuosa.

L'ESPANYOL B ha perdut a les acaballes del partit a Vila-Joiosa per 2-1 gol Bussy
El Juvenil A, líder de la categoria va guanyar a Mataró per 0-1 gol de Xavi.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M