dissabte, 14 d’octubre del 2006

RESULTATS D'AVUI DEL FUTBOL BASE


RESULTATS FUTBOL BASE

Aquest matí a la Ciutat Esportiva de Sadrià, el Cadet A ha jugat un gran encontre en front la UE Sant Andreu que ha guanyat per un contundent 6-1. El Cadet entrenat per Planagumà, que el dijous va disputar un encontre en la Pobla de Mafumet en memòria de Joan Maria Sardà, “Xu”, mort en accident de tràfic i que en aquest cas el resultat era el de menys, ha demostrat el bon moment de forma que està travessant. Avui ha donat tot un recital de joc i en el que hem pogut gaudir de gols (sobre tot el quart i el cinquè) de molt bella factura. Al final el marcador ha fet justícia al que hem vist sobre la gespa del camp número 3 de Sadrià.

El Cadet B, de Ramón Guerrero, ha guanyat 0-2 a Granollers.

L’Infantil A ha guanyat a Granollers per 0-4 i continua comptant els seus partits per victòries.

L’Infantil B ha guanyat aquesta tarda a la Ciutat Esportiva de Sadrià al Premià per 4-0, i no volen ser menys que el A, ha guanyat també els tres partits de lliga.

L’Aleví A, que com cada any entrena Albert Villaroya, s’ha desfet del Nàstic per un contundent 5-0.

Els alevíns de primer any, l'Aleví B , en canvi han patir una ensopegada a Manresa, en perdre amb el conjunt local per 4-1.

El Benjamí A ha guanyat a la Ciutat Esportiva, a la Penya Prat Blaugrana per 5-1.

El Benjamí B
ha guanyat a la Ciutat Esportiva al Martorelles A, per 3-1, rival que la passada setmana va guanyar 7-0 al FC Barcelona.

El femení B ha empatat 1-1 amb el Llers, a domicili.

foto d'arxiu: josep maria.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M