dimarts, 10 d’octubre del 2006

JUDICI CONTRA TV3 PER LA DEMANDA DE GPE. MANIGUA



Dimarts passat dia 3 d’octubre, va tenir lloc al jutjat núm. 41 de 1a instància de Barcelona, la vista oral de la demanda interposada per la G.P.E. Manigua contra el senyor Gabriel Jaraba i TV3, per l’omissió i marginació total del club espanyolista en els actes de l’Aplec de Penyes que en motiu del 50è aniversari de la penya perica, es va celebrar a Barcelona.

Els actes en qüestió es van celebrar en juny de 2005, a la Plaça de Sant Jaume amb les autoritats, posterior desfilada Rambles avall d’un munt de gent expressant els sentiments pericos, i el posterior dinar al Pavelló de la Mar Bella, van ser censurats expressament per aquests senyors (Pere Escobar, com a cap d’esports del ens públic) i a més van tenir la indignitat de comunicar (Sr. Jaraba) via e-mail a tots els pericos que hi havien enviat mails de protesta a la Televisió de Catalunya, que havia sigut com a represàlia per el que havien fet uns quants al acabament de la temporada que es varen classificar per la Uefa, al famós partit últim enfront l’Athletic de Bilbao.

Jordi Llopis va demostrar les mentires i l’actitud sectària de la Televisió catalana en el cobriment d’aquella noticia, mentre que per part de TV3, Jaraba i Pere Escobar van declarar per la part imputada, i va tenir lloc també el testimoni de Inma Casares.

El que va cridar més l’atenció es la postura del ministeri públic que un cop més, com passa gairebé en tots els àmbits amb aquesta societat, no va volgué defensar els drets que tenien i tenen els ciutadans que paguem una televisió pública a una informació verídica, objectiva i sense sectarismes i s’ha alineat amb les postures de la Televisió governamental catalana, al no trobar prou elements que justifiquessin la demanda . Tan aviat com surti la sentència, us informarem oportunament.

FOTO: Pregó d'en Carles Canut a l' acte a la Plaça Sant Jaume amb motiu de l'Aplec de Penyes (2005)

2 comentaris:

Emilio ha dit...

A ver si hay suerte y nos puedes informar de algo positivo, aunque leyendo lo de la postura del ministerio público, dificil lo veo.

Josep Maria ha dit...

No siempre Emilio, la postura del fiscal se acaba imponiendo... pero claro tratándose de quién se trata en este caso... la televisión pública de Catalunya... veremos, a ver si hay un juez que sea valiente y no se deje condicionar por el poder establecido




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M