divendres, 13 d’octubre del 2006

ESPANYOL - PUEBLA, Diumenge 12.00 hores.



El femení s’enfrontarà aquest diumenge a les 12 hores a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, al Puebla extremeny.

Un conjunt que ha assolit dues victòries, l’última enfront l’Athletic, impugnada per alineació indeguda 2-1, ( veurem com enfoquen el tema Villar i Cía. en un cas completament diferent al que hem patit nosaltres, ja que amb aquest cas no hi va haver-hi mala fe, si en cas descuit), victòria a domicili davant el AD Torrejón 1-2, i una derrota al debut de la temporada amb el Rayo Vallecano per un contundent 0-4. A les últimes temporades l’Espanyol ha obtingut victòries per 4-3, 4-0 i 5-1 l’última visita que el conjunt extremeny va visitar nostra ciutat esportiva.

El conjunt que presideix, José Luís Rodríguez, ha renovat molt el planter, per aquesta temporada; han causat baixa Maite Vergara, Ana León , i Yoli Ponce (Atlético Féminas), Noelia i Laura (AD Torrejón), Raquel, Fátima, Lupe, Lourdes, per diferents motius, algunes han abandonat el futbol actiu.

Les altes, han sigut; Sonia, Priscila Borja, Ana Belén “Chicho” i Mª José que han fitxat del desaparegut Estudiantes, Bea Aza i Esther Pavón de la Antigua de categoria Nacional, Anita de Las Palmas, i Cristina de les categories inferiors del conjunt extremeny.

De la passada temporada continuen Meli, Mª Ángeles,Vanesa, Cecilia, Marta Cordero, Alba, Tamara, Conchi, Mercedes, Sole, María Luisa.
La major part del seu pressupost, està cobert per ajudes (125.000 euros) de la Junta de Extremadura, la Diputación de Badajoz, el Instituto de la Mujer, Ayuntamiento de la Puebla de la Calzada i patrocinador de l’equip. 9.000 euros de ingressos per la contribució dels seus més de 400 associats.

Més informació dels equips femenins, plantillas, i fotos de les jugadores: aquí

foto d'arxiu; josep maria




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M