dimarts, 10 d’octubre del 2006

ENQUESTA A PEU DE CAMP, EN SADRIÀ

ENQUESTA FETA EL PASSAT DIUMENGE

1a.¿Qui creieu que es responsable de la dolenta marxa de l’equip?.

1.- El President
2.- El Consell i càrrecs executius
3.- El director esportiu i secretaria tècnica.
4.- El cos tècnic
5.- Els jugadors.

2a. Malgrat el que hagueu contestat a l’anterior pregunta: ¿Faríeu fora ara mateix a Valverde?
1.- Si
2.- No

3a. ¿Penseu que el president ha de marxar quant acabi la temporada o per el contrari ha d’acabar el seu mandat?
1.- Ha de marxar, es el responsable de tot el que està passant.
2.- No, ha de complir el mandat de la junta d’accionistes, avalat per el seu balanç històric.
3.- Que faci el que li dicti la seva consciència de perico.

4a. En cas de que el president marxés... ¿Penseu que el seu successor que sigui escollit en la Junta d’accionistes, ha de sortir de...?
1.- El propi Consell
2.- De l’alternativa 3.0
3.- Ni d’uns ni d’altres

5a ¿Algú que penseu reuneixi les condicions necessàries i sigui del vostre grat?

6a ¿Que us semblen els fitxatges?
1.- Bons, acabaran donant el rendiment per el que se’ls va contractar
2.- Fluixos, però amb les limitacions del crèdit sindicat no es podia fer altre cosa
3.- Un desastre sense pal·liatius.

7a ¿Penseu que el tema del nou estadi va per bon camí?
1.- Si, tot es va complint segons el previst
2.- Si, però hi posen moltes traves las administracions
3.- No, ens costarà molt, e hipotecarà el nostre futur econòmic i esportiu
4.- No s’acabarà fent

8a Per últim... ¿Patirem aquesta temporada, per mantenir la categoria?
1.- No, en absolut.
2.- Una mica, però ens salvarem abans dels tres últims partits

3.- Molt, com la temporada passada
4.- Baixarem per desgràcia a segona
.

RESULTATS

1ª Els jugadors son els responsables de que passa per un 46.55% (27 respostes). El President 31,03% (18 Respostes) (D’aquestes, 7 respostes a més fan responsables a tots). El consell i càrrecs executius; 8,62% (5 respostes), al director esportiu 5,17% (3 respostes). Al cos tècnic 5,17%. Un 3,45% (2) no s’ha volgut mullar en la pregunta o no s’ha sentit identificat dins les respostes.

2ª El 60,34% no cessaria ara a Valverde, (35 respostes), (malgrat que passades més jornades si la cosa no canvia, llavors les respostes variarien sensiblement, per el declarat pels enquestats). El 34,48% cessaria ara en aquests moments a Valverde (20 respostes) i 5,17% no han contestat, per no tenir-ho clar (3)

3ª Una de les més polèmiques preguntes: El 41,38% pensa que Dani ha de acabar el seu mandat, (24 respostes), mentre que un 31,03% (18 respostes) pensa que ha de marxar i posar fi a la seva etapa com a President. El 27,59% deixa en mans del que li dicti la seva consciència de perico al actual president.(16)

4ª El 17,24% li agradaria que quan Dani marxi, el seu successor surti del propi Consell (10 respostes). Un 13.79% de l’alternativa 3.0 (8 respostes) i la gran majoria (aquí la resposta es unànime) el 62,07% (36), vol gent nova que no hagi estat als consells ni amb uns ni amb altres. Un 6,90% no contesta per desconèixer qui es postularia. (4)

5ª Ningú ha volgut contestar aquesta pregunta...

6ª El 12,07% diu que els fitxatges son bons, i acabaran donant el rendiment que se’ls esperava quant van ser contractats (7). El 65,52% els considera fluixos, però per les limitacions del crèdit sindicat.(38 respostes) i el 20,69% (12) un desastre. El 1.72% (1) no contesta.

7ª El 3.45% (2) pensa que el tema del nou estadi va per bon camí, complint-se els terminis previstos, el 65,52% (38 respostes) pensa que si, però que els retards son culpa de les traves que hi posen les administracions. Un 29,31% (17) pensa que va per molt mal camí i acabarà hipotecant econòmica i esportivament a l’Entitat. Una única persona ha contestat que no es farà.1,72%

8ª El 10.34% contesta que no es patirà en absolut per mantenir la categoria (6). El 55,17% (32 respostes) pensa que es patirà però ens ha salvarem abans dels tres últims partits. El 29,31% (17) que patirem molt... tant com la temporada passada. I el 5,17% (3) va declarar que de no haver-hi mesures dràstiques amb aquest equip baixaríem a segona. Amb aquesta contestació no tothom em va ser sincer, ja que més d’un que conec ho pensa però no es va atrevir a dir-ho. Tan de bo tinguin raó els sis primers
.

Dos socis es van negar a contestar. L’enquesta va estar feta de 10 del matí fins a les 14 hores i des de les 17.30 a les 20 hores dins de la ciutat esportiva. Hi van participar amb total llibertat els següents pericos/as als que públicament agraeixo la seva col·laboració.

Enric Alonso de Medina, Joan Alsina, Ramon-Lluís Antoni Vidal, Antonio Arcas, Alberto Ariza, Luís Dominguez Astraín , Germán Avilés, Sebastián Bernal, Josep Biosca, Encarnación Blasco, Juan Bolillo, Francisco Burló, Francisco Camón, David Campos, Joan Capseta, Pere Castellví, Pablo Castro Sánchez, Ángel Domenec, Vicens Donper, Emili Escudé, Nicolás Espada, Jesús Farrés, Eusebio Fernández, Josep García Gómez, Josep Maria García, Pau García, Julio Fernández Gargallo, Santiago Fernández Gargallo, Josep Gaspart, Federico Giménez, Eustaquio Gómez, Ramón Guarro, Andreu Hernández, Jaume Longas, Ángel López, Diego López, Joan Mañé Morell, Roger Martínez González, Antonio Medina, Joan Moreno, Zacarías Navas, Enric Ochoa, Victor Osorio, Mariano Palacios, Marcial Pérez, Vicens Piera Roig, Xavier Pujadó, Rosend Pujadó, Juan José Quero, Joan Redó, Rafael Redondo, Manuel Requena, Lluís Rodilla, José Rodrigo, Rafel Sora, Josep Vázquez, Marcos Ventura, Manuel Vilasol.

Aquesta enquesta no te valor científic ni estadístic, tan sols una aproximació del que pensa una part dels més fidels assistents als partits de la ciutat esportiva, i una definició de la tendència que s’observa entre els habituals a Sadrià. Naturalment, en altres sectors les opinions poden variar o no, en funció de moltes circumstàncies. Potser, en grups com en els penyistes, o els internautes, per dir uns exemples, poden sortir altres resultats, o si es demana opinió a la gent gran o al jovent...El que sembla clar, es una tendència cada cop més acusada de cansament i esgotament de la confiança amb els actuals consellers i més concretament en vers al actual president, que si ve encara gaudeix d’un ampli suport entre la gent que assíduament acudeix a la ciutat esportiva, s’ha de dir que cada cop, hi ha més discrepants en vers la seva gestió.

El responsables majors de la dolenta marxa de l'equip segons els enquestats son els jugadors i dins d’aquesta majoria expressada amb números, bastants em varen expressar que fes constar que no amb la totalitat del planter si no amb el grupet famós que té el poder fàctic dins del vestidor. En segon lloc, el president per a molts es responsable directe del que està passant.
Ernesto Valverde entre els entrevistats, surt per canvi més reforçat, ja que la majoria situa els problemes o a la llotja o a la gespa i no tan a la direcció tècnica de l’equip.

Un 94% considera que els fitxatges que s’han produït o son fluixos o molt dolents... un clar símptoma, de la desconfiança amb el planter, que fa que gairebé un 35% pensi que es tornarà a repetir el que vàrem viure la temporada passada o pitjor, i sols un 10% pensi que no patirem.

La desconfiança envers els rectors de l’Entitat (sols el carisma i populisme del president per a alguns es salva), i al mateix temps de l’alternativa 3.0, en part per la por de que tornin persones que ja han ocupat càrrecs al Club, fa que la majoria més gran de totes les respostes, sigui que vingui gent nova quant Dani marxi, i que no hagin estat en els consells d’Administració. Això es més preocupant per que demostra que no hi ha confiança tampoc en l’alternativa opositora, ni en els que estan dins. El fet que ningú hagi trobat el home ideal (o la dona) per ocupar el càrrec de president, i ningú hagi volgut donar cap nom, corrobora aquesta dada.

Molts han trobat en la “consciència perica” del nostre president la resposta vàlida per no tenir que contestar la decisiva pregunta si Dani ha de marxar o no quant acabi la temporada. Deu punts percentuals manté el encara president. Sembla clar, que no sol la seva consciència, si no la resposta de la grada (la de Montjuïc, no la de Sadrià), i els seus aliats en el mapa accionarial donaran la resposta a aquesta pregunta.


Entre els enquestats, de moment situen els problemes del nou estadi en les traves que posen les administracions, malgrat que un 30% veu molt difícil la construcció del camp.

Dir per últim que que naturalment aquesta enquesta està feta abans de conèixer la decisió del Club de abdicar de les seves demandes de justícia en el tema de la Supercopa.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M