dissabte, 14 d’octubre del 2006

¡ REVOLUCIÓ VALVERDE !



COP DE PUNY DE VALVERDE AL VESTIDOR

Tots els que estàvem veient les evolucions del entrenament del primer equip aquest matí a la Ciutat Esportiva, ja ens ha sorprès veure a part als instants finals del mateix, assajar llançaments de fora l’àrea a Riera, Jonathan i Luis Garcia, i entrenar de forma diferent al absent tota la setmana, Jonatas. Al final s’han complert els més arriscats remors i pronòstics, i Ernesto Valverde volent donar un cop de puny al vestidor, i volent demostrar qui mana, ha donat una convocatòria en la que no figuren ni, Riera, ni Jonatas, ni Luis García, ni Costa i si per contra dos joves del filial; Chica i Julián.

Els convocats son:
Kameni i Gorka com a porters, Chica, Sergio Sànchez, Velasco, Torrejón, Lacruz, Jarque, Moha com a defenses, Zabaleta, al lloc que vulgui a veure si algun cop ho sabem, Moises, Julián, Rufete, Fredson, De la Peña, per al mig del camp, i Coro, Tamudo i Pandiani com els homes més ofensius.

Sembla ser, doncs que les sorpreses estan a l’ordre del dia, i que Valverde conscient dels problemes que ha tingut dins del vestidor, vol donar un cop definitiu a la taula, per deixar clar qui es cadascun a aquest Espanyol. Desitgem de tot cor, que li surti bé, conscient de que el temps se li està acabant, a ell, i aquest equip que ara per ara, no es pot permetre una nova ensopegada al Madrigal. El Partit serà arbitrat per el nefast Pino Zamorano, de desagradables records per els pericos.

(Foto: libertad digital.com) Valverde amb un parell de pilotes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Amic meu, ..Vista la seva personalitat i l´alineació que presenta... LES PILOTES HAN DE SER DE BASKET ¡¡¡¡¡ Força Valverde ¡¡¡




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M