diumenge, 8 d’octubre del 2006

MATINAL RODONA


Matinal molt fructífera per els equips pericos.
L’Espanyol B ha guanyat amb molts més patiments dels previstos al Llevant B, tot i avançar-se molt aviat, als cinc minuts de joc amb un llançament d’Ángel que no va saber aturar el porter valencià, escapant-se-li la pilota i va signifar l’avantatja al marcador. El Llevant havia donat un avís al minut 6 on el davanter llevantí després de la passada de la mort i amb tota la porteria envia la pilota fora. Al minut 17, fallada de Biel Ribas, i l’empat puja al marcador.
Des d’aquí fins als instants finals un intent de l’Espanyol per pogué donar la volta al marcador però sense jugar gairebé, i sense sort als metres finals. Chica al 39, llença un penal al pal esquer de la porteria del Llevant. Mentre, l’àrbitre anava ensenyant targes a dojo i anaven sent expulsats els jugadors (dos per banda) , els minuts corrien sense gaires esperances. Una cessió al porter es castigada amb falta dins l’àrea petita, que amb tota la barrera a la porteria defensada per Manu, la pilota s'estavella a la tanca. Zamora ho ha intentat en una doble ocasió, . (sobre tot el segon remat que ha sortit massa creuat, quant s’ensumava el gol blanc i blau). La major insistència del conjunt perico ha obtingut el seu premi quant al minut 84, el col·legiat senyalà penal sobre Yagüe que ell mateix agafant la pilota davant de Chica que el volia tirar per demostrar que la seva errada tan sols havia sigut una anècdota al partit, llença a la dreta del porter enganyant-lo.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B: Biel Ribas; Chica, Fede, Serrán, Toni Lao , Ángel, De Pablos, Julián, Yagüe, Pedraza, Zamora.
Han jugat també Javi Marquez, Bussy, Fran Erencia. Resta de la banqueta: Ibón.

Llevant B: Manu; Alfonso, Mansilla, Perona,. Juanjo, Aaron, Jose, Vlodi, Campos, Alex, Tello.
Han jugat també Iker, Kevin. Resta banqueta: Xavi, Felipe, De Lerma

Àrbitre: Ripoll Solano del col·legi Balear
Gols: 1-0 Ángel (5') 1-1 Jose( 17') 2-1 Yagüe (p. 84')
Camp: número 1 de la Ciutat Esportiva de Sadrià.

El femení A ha guanyat per 2-6 a Huelva, davant el Sporting Club.
http://www.rcdespanyol.info/

Fitxa tècnica:
Sporting Huelva: Thais, Rosita, Diana, Alicia, Susana, Ana Rita, Rita, Constanza, Melisa, Jenni i Liliana.Suplents: Mari Socorro, María, Pilar, María Martín, Ana Angulo i Cinta.
RCD Espanyol: Cristina Prieto, Ane, Miriam, Noemí (Lara, 67’), Carol (Dolors, 88’), Laura Falces (Aida, 67’), Marta Cubí. Adriana (Natalia, 80’), Sara, Marta Torrejón i Raquel.

Àrbitre: Llompart Pou. Va amonestar a les locals Alicia (31’) i Diana (39’). Va expulsar amb vermella directa a l’espanyolista Raquel Cabezón (74’).
Camp. Huelva

Gols:0-1 Adriana (min.9); 0-2 Adriana (min.19); 0-3 Sara (min.39); 1-3 Jenni (min.57); 2-3 Mari Socorro (min.71); 2-4Aida(min.76); 2-5 Sara (min.81); 2-6 Marta Cubí (min.84).


Resta de la jornada:
SevillaHispális 2 Rayo Vallecano1
Llevant 1 FC Barcelona 0
Oviedo Moderno 5 Lagunak 4
Puebla 2 Athletic 1
Transportes A. 0 At Madrid 1
Real Sociedad 1 AD Torrejón 1





El Femení B
s’ha desfet del Sant Gabriel en un partit mol dur, amb expulsades (una per equip, per part blanc i blava Irene, després d’una baralla), per dos gols a zero, aconseguits tots dos a la primera part, assolint la victòria per primer cop desprès d’una derrota i un empat. Al Sant Gabriel hi havia ex jugadores del Barça i de l’Espanyol (Noelia Redondo, la portera Vero, entre altres).
Al acabar el encontre, “Titi” Camuñez que contenta per el resultat ja patia per la sanció a Irene (recordem que Chivi i Rocío els hi va caure el primer partit a Breda, quatre partits de sanció) i es lamentava de la duresa del conjunt santadriènc, un equip molt veterà en comptes de les temporades passades que apostava per la joventut. Recordem que d’aquest equip ha sortit la internacional perica Miriam Diéguez.

RCD Espanyol: Irina, Kenty, Irene, Reche, Malena, Elena, Marta, Anna, R. Corral, Gemma, Debora. També han jugat Carme, i Taby.
Gols: 1-0 Marta Corredera 2-0 Raquel Corral
Camp: número 3 de la Ciutat Esportiva, jugat a la mateixa hora que el partit del filial masculí. Disculpeu, que la crònica sigui mes minsa del habitual... no es pot estar als dos llocs al mateix temps
.

El juvenil B
ha guanyat 3-1 al camp numero 3 de la Ciutat Esportiva amb molts problemes al Josep Mª Genè, el primer gol de penal , però de seguida a empatat el conjunt visitant que tot i ocupar l’últim lloc de la taula, ha plantat cara a l’Espanyol, que no ha sabut trobar la forma de jugar-hi. Després l’Espanyol ha pogut anotar el segon, i als últims instants sobre el temps d’afegit el tercer.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M