diumenge, 8 d’octubre del 2006

EL JUVENIL TORNA HA GUANYAR 1-0

L’Espanyol Juvenil de divisió d’honor s’ha imposat al CE Hospitalet, per un gol a zero, obra de Xavi.

L’equip de Perarnau ha dominat gairebé tot el partit llevat dels instants finals de matx. L’equip ha jugat amb moltes baixes, per lesions (Gerard, Guillem, Pecha) per convocatòria de Zamora amb el B, i per la convocatòria de Oscar Reyes, Jesús Berrocal, Javi Cantero a la selecció catalana sub-19, i ha gaudit de moltes i clares ocasions, malgrat que la primera ocasió l’ ha tingut l’Hospi al minut 2, que Isaac ha tingut que anticipar-se al davanter visitant quan se n’havia anat de la defensa perica.

Passat el primer ensurt, l’Espanyol s’ha fet l’amo del partit i han començat ha caure les ocasions; al 13’ remat de cap de Charly Lumbreras, , al 22 Quique Lorenzo ha gaudit de tres ocasions dins l’àrea petita, la primera ha xutat i ha rebutjat el porter Carlos, h'agafat el rebuig i s'ha fet un embolic amb els defenses que tapaven, ha xutat fluix, i el tercer intent més ben dirigit ha estat tret per un defensa sota pals. Incomprensible que es puguin errar ocasions tan clares. Un minut després el mateix Quique remata un fort tret que surt no gaire desviat. Al 27 una molt forta entrada a Juan, es castigada amb tarja groga (gairebé mereixia la vermella), i s’ha de retirar del camp. Ignorem la gravetat de la lesió, el seu lloc ha estat cobert per Ricard Canela. Al 30’ una jugada ben trenada, arriba la pilota a banda dreta, centrada de Charly Lumbreras, Quique es gira, dona mitja volta, remata i el meta Carlos rebutja com pot la pilota i tot sol i molt oportú, Xavi remata al fons de les malles. Era el 1-0 marcador que seria ja el definitiu, malgrat les ocasiones que ha hagut. Al 43’ rematada de Xavi i para el porter del Hospi, després d’una centrada molt bona de Quique.

La segona part ha començat com la primera... aproximació visitant desbaratada per Isaac, fins que mica a mica l’Espanyol ha tornat ha fer-se amb el control del joc; al minut 56, una molt clara ocasió, després que Ricard puges molt bé la banda, centrés pilota passada al segon pal i tal com li venia, Albert García remata d’una impressionant volea que passa fregant l’escaire de la porteria visitant. Al 21, un defensor del CD Hospitalet treu de sota pals un remat de cap perico, després d’un llançament de cantonada. Al 26 gran rematada des de fora l’àrea de Xavi, creuada i per l’escaire que el porter Carlos fa la parada de la tarda. I la més clara de totes, un contracop perico, molt ben trenat, arriba l’esfèrica amb l’últim passada a Charly, dribla al porter i tot sol a boca de gol remata al pal esquer de la porteria. Amb tot aquesta col·lecció de ocasions errades, com era lògic, ha tocat patir i els últims moments el CD Hospitalet s’ha llençat a l’atac, ha gaudit de varies faltes (una de molt perillosa, que Isaac ha tocat el just per evitar l’empat, rebutjant a còrner) , i fins a quatre llançaments pràcticament consecutius de cantonada. Al final, la defensa ha estat segura i el líder ha pogut evitat que volessin punts de Sadrià i jornada completa de victòries de tot el futbol base i femenins.

Fitxa Tècnica

RCD Espanyol: Isaac, Juan (Ricard 27’), Guille, Fran, Victor, Juanjo, Charli, Carlos, Quique (Jesús García 87’), Albert (Méndez “Canario”), Xavi

CD Hospitalet: Carlos; Sergi, Martin, Mellado, Victor, Miguel Angel, Alberto, Fran, Romero, Cristian Alfonso, Josep. Han jugat també: Gómez, Daniel, Vélez, Adri.

Gol: 1-0 Xavi(30')

Àrbitre: Corredor Perez

Camp: Nº 1 de la Ciutat esportiva de Sadrià. Poc públic en part per l’horari inusual del matx.