dissabte, 21 d’octubre del 2006

SADRIÀ: Partits més interesants.
















EL PARTIT DE LA JORNADA A SADRIÀ

Demà a les dotze a la Ciutat Esportiva, es veuran las cares els dos màxims favorits per emportar-se el títol de lliga de la Divisió d’honor de juvenils (amb permís del R. Mallorca, es clar). Espanyol i Barça arriben separats de quatre punts. L’Espanyol ha perdut un sol partit en front el R.Mallorca al Lluís Sitjar, mentre que el rival ciutadà a deixat escapar punts conseqüència de dos empats (Damm i Zaragoza) i una derrota molt contundent davant el Sant Francisco, (3-0)
A més després dels dos finals de lliga passats, i més concretament de l’últim agònic que vàrem patir la temporada passada amb el resultat que millor ignorar, els homes de Perarnau tindran moltes ganes de revenja i esperem que facin un gran partit. Si definitivament va convocat amb el filial, Perarnau tindrà la baixa de Zamora, com en els darrers encontres.

L’Espanyol B després de les dues darreres ensopegades a la lliga i a la Copa Federació, voldrà aconseguir els tres punts en un molt difícil partit per no complicar-se més la ja de per si delicada situació que viu a la classificació, on no acaba de allunyar-se de les posicions de perill. A més el seu tècnic, Francesc Rubi, mirarà de reüll, la llista que Ernesto Valverde doni per el partit que el primer equip disputarà demà a Montjuïc en front el Rácing de Santander, per tal de saber si tant Chica com Julián aniran convocats amb el primer equip o per contra disputaran el seu encontre amb el B.
El rival d’avui, el CD Eldense, un club fundat el 17 de setembre de 1921, ha militat la major part de la seva història a la tercera divisió. Concretament 48 temporades, de les que 11 vegades ha acabat assolint el títol i quatre el subcampionat. Ha disputat vuit temporades a segona B, la 77-78, 79-80, 80-81 i les que van de la 87-88 a la 90-91, a més de l’actual. Va estar cinc temporades a la segona divisió i com millor bagatge un setè lloc la 1962-63. Disputa els seus encontres en el vell Pepico Amat d’Elda, amb capacitat per 8000 espectadors.
El seu entrenador Casimiro Torres, disposa dels següents homes per aquesta temporada:
Tomás i Francis com a porters, Espejo, Agustín, Larrosa, Pedro Rico, Pablo, Jesús Torres, Borja, Garmendia com a defenses, Jorge González, Bautista Moremi, Tino, Benitez, Arcadio, Toni Coll, Danilio Arrieta com migcampistes i Raul, Jon Uriarte, Abel, Alberto i Manolo com a davanters.
Ocupa una molt meritòria cinquena posició amb 12 punts. Per cert, els seus colors, millor no us dic quins són... Tot un os, el conjunt alacantí.

El conjunt de “Titi” Camuñez, l’Espanyol Femení B jugarà demà a la Ciutat Esportiva el seu encontre en front el Manacor, un feble conjunt ascendit a nacional aquesta temporada, un partit que esperem es saldi amb la segona victòria de les noies blanc i blaves.













fotos d 'arxiu : josep maria



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M