dimarts, 26 de juny del 2012

EL FEMENÍ, CLASSIFICAT PER LES SEMIS
DE LA COPA CATALUNYA. LUIS CARRIÓN SEGUIRÀ

El Femení, a semifinals de la Copa Catalunya

El RCD Espanyol va aconseguir diumenge el seu passi a semifinals de la Copa de Catalunya en derrotar a l’Escola de Futbol Valls (amb denominació federativa de Gimnàstic de Tarragona) per un clar 1-4. Al descans es va arribar amb un decisiu 0-3 desprès que en dues ocasions la golejadora gallega i Silvia Meseguer anotessin. En el segon temps el Nàstic va retallar la distància existent en el marcador per establir Mary Paz el marcador final amb un quart gol, aconseguint a nivell particular un hat-trik.


Fitxa tècnica:
C.  Gimnàstic Tarragona: Brigida Llevat, Andrea Vernet, Cristina Becerra, Lidia Calderón, Marta Liria, Carla Ventura, Margarida Méndez, Núria Llop, María Barellas, Nieves Martínez i Marina Cañón.
Substitucions: Marta Muriana per Margarida Méndez, m. 34; Marta Pifarré per Marina Cañón, m. 34. Altre suplent: Desiré de la Fuente (p.s)

RCD Espanyol: Mariajo, Sonia Matías, Marta Torrejón, Xènia Royo, Aida, Meseguer, Monforte, Brenda, Sara Serna, Alba Pomares, i Mari Paz.  
Suplents: Berta Noguera (p.s.), Débora, Nuria Mendoza, Sara Navarro i Ari Forment.

Àrbitre: Oliver Castaño Coso de la delegació de Tarragona, assistit en bandes per Gisela Cisa Ribas i Juan Manuel Varo López. Va mostrar cartolines grogues a Núria Llop, m. 40, Lidia Calderón, m. 42, i Andrea Vernet, m. 44 per part local i a Sonia Matías, m. 7 i a Sara Monforte, m. 82, per par visitant.

Gols: 0-1: Mary Paz, m. 16; 0-2: Silvia Meseguer, m. 31; 0-3: Mary Paz, m.44; 1-3: Marta Pifarré, m. 80; 1-4: Mary Paz, m, 88.

Incidències: Encontre disputat el matí de diumenge a l’Estadi del Vilar de Valls, corresponent a l’eliminatòria de Quarts de Final (a partit únic), de la Copa de Catalunya Femenina.    




RESULTATS DELS QUARTS DE FINAL:

CF Lloret: 2- FC Barcelona: 8
SE AEM: 2 – UE L’Estartit: 8
Gimnàstic Tarragona: 1 – RCD Espanyol: 4
Fundació P. CE Júpiter: 0 – CD Sant Gabriel: 13

Les semifinals de la competició tindran lloc l’1 de setembre i s’enfrontaran el FC Barcelona davant la UE Estartit i el RCD Espanyol davant el CD Sant Gabriel en escenari encara per determinar.


Luis Carrión, continua una temporada més al front de l’equip.

En altre ordre de coses, dir que Luis Carrión continuarà una temporada al front d’un Femení “A” que veurà altre cop reduït el seu pressupost considerablement. El fins ara delegat del Femení “C” Jaume Anglada (que també va ser coordinador del futbol base femení en anteriors temporades) serà el delegat del primer equip femení.


Campanya contra les retallades.

I per últim dir que  com no a tothom li han agradat les retallades pressupostàries al futbol femení (del que no desaprofiten l’ocasió tant el President com altres consellers -que en tota la temporada s’han vist en un partit de futbol femení- , per fotografiar-se amb la Copa de la Reina conquerida en comptes d’oferir-la a l’afició), s’ha encetat una campanya de recollida de signatures en contra d’aquestes actuacions del Consell.

Aquí teniu l’enllaç per qui ho consideri oportú i per que aquí a Sentiment Perico no ocultem ni deixem de publicar qualsevol intent de defensa tant de la pedrera o en aquest cas del futbol femení, i que qualsevol reclamació o campanya reivindicativa tingui l’adequada via de publicitat donant veu a totes les sensibilitats i totes les inquietuds de la massa social. Desprès que cadascú jutgi i es sumi o no. Això ja no depèn d’un sinó dels socis pericos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M