dissabte, 12 de juny del 2010

ASSEMBLEA DE SOCIS
DE LA P.B.B. DE MONTCADA I REIXAC


(Local de l’AA.VV. de Montcada Nova; Montcada i Reixac, Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc l’Assemblea Anual Ordinària de socis de la Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac, que en comptes del lloc social habitual d’aquesta ambaixada perica, per motius de força major s’ha desenvolupat en el local de l’Associació de Veïns de la barriada de Montcada Nova.

La Junta Directiva de la P.B.B. de Montcada i Reixac ha presentat uns comptes del passat exercici equilibrats, amb un testimonial superàvit. S’ha fet balanç a un any en el que ha destacat que després de bastant temps, s’ha tornat a realitzar un sopar de germanor celebrant l’aniversari, així com s'ha recordat els col•loquis i debats que han hagut al llarg de l'any, i la visita de Javi Márquez al local de la penya, i la presència en diferents esdeveniments com la Gala de Penyes, o la darrera Assemblea de Penyes del RCDE.

S’han ofert els números força positius en el tema del autocar pels desplaçament a Cornellà-El Prat, i s’ha informat del desig d’organitzar un viatge per seguir al primer equip en algun dels desplaçaments més propers, sempre que els horaris i disponibilitats així ho permetin, ja que amb l’actual inseguretat en el tema d’horaris no és gens fàcil organitzar amb antelació, cap mena de viatge.

També s’ha parlat d’organitzar un premi al millor jugador del primer equip, que resulti de les votacions populars dels que viatgin amb l’autocar a l’Estadi del RCDE i en els desplaçaments d’aquells socis que vegin el pay per view al local de la pròpia penya.

L’ambaixada perica de Montcada, amb 128 socis al corrent de pagament, ha ressorgit amb força els darrers anys, i ha estat present enguany al carrer, a la Fira de Sant Jordi, donant-se a conèixer al poble de Montcada. S’ha decidit també que aquest setembre, amb motiu de la Diada Nacional, la penya estigui present a l’ofrena floral al monument que hi ha a la plaça de l’església de MiR. Demà, estarà present a l’encontre de veterans que disputarà l’Escola de Fútbol de Mir i el RCD Espanyol a les 20:00 hores al Nou Mpal. de la Ferrería.

S’ha mostrat un power point amb els actes i esdeveniments que han tingut lloc al llarg d’aquest any tant fàcil d’oblidar per l’espanyolisme i amb els precs i preguntes ha finalitzat aquesta assemblea.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M