dilluns, 7 de juny del 2010

LES CAMPIONES ESPANYOLISTES I LA PERSISTENT PLUJA
PROTAGONISTES DEL 55è ANIVERSARI DE LA GPE MANIGUA

La pluja no pot amb els pericos

En mig d’una quantiosa i persistent pluja que ha afectat a Barcelona, la GPE Manigua ha celebrat el seu 55è Aniversari i en ell ha tingut lloc la III Pericicletada, un passeig en bicicleta per la Serra de Vallvidrera pel camí del Mas Guimbau, fins el Pantà de Vallvidrera.

Les inclemències meteorològiques que han fet la guitza de manera cruel, han donat una treva per que una vintena llarga de pericos pugessin fins el pantà en un moment en que les clarianes semblaven obrir-se pas en mig de la negror del cel.


III Pericicletada. Pujada al Pantà de Vallvidreda


>






Desprès a la Font de Les Planes ha tingut lloc el dinar d’aniversari, de la manera en que bonament s’ha pogut i malgrat tot s’ha pogut dur a terme amb la paciència i comprensió dels assistents i inclòs el fort temporal ha remès en el tram final, premissa suficient per pogué lliurar els guardons i premis corresponent, així com els clàssics sorteig de regals blanc-i-blaus.




Les veritables protagonistes

Torn per les veritables protagonistes de la matinal; Les jugadores que en representació de tota la plantilla del femení ens han acompanyat en tal memorable circumstància. Ahir, el femení espanyolista va conquerir el títol de Copa de la Reina i avui la GPE Manigua (entitat en la que fa 39 anys tal com SENTIMENT PERICO va desvetllar aquesta setmana passada, es va fundar i aixoplugar la incipient secció de futbol femení del RCD Espanyol).










Míriam, com a capitana, Pamela Conti (màxima golejadora de l’equip), Mery (la golejadora a la Copa amb el seu important gol davant el FCB i a la final) i Vero Boquete, autèntic crack d’aquest equip, han estat presents i han demostrat no sols ser unes grans jugadores i campiones dissabte, si no unes excel•lents persones tenint paciència amb tots els presents que s’han volgut fotografiar amb la Copa (l’altre gran protagonista), i en tot moment han estat la cara alegre d’una difícil jornada gris a causa del mal temps. També fer referència a la presència com sempre desbordant simpatia i estima, de Patricia Coma.

Per part del RCD Espanyol, destacar la presència del Conseller senyor Francesc Ciprés, i de Jaume Martínez.


Record per les penyes presents

Ha hagut un record de l’esdeveniment per cadascuna de les penyes assistents a l’acte (veure fotos per aquest ordre): Els Incansables (l’ha recollit Araceli Pérez), Martorell (Cristina Pérez), Cornellà (Xavi Edo), Olost de Lluçanès (Oscar Pitarch), Sarrià Nord (Ferrán Marín), Sabadell (Salvador Fosas), Perico Ferroviari (Ramon Condal Jr.), Egara 2006 (Pere Bosch), Vila de Gràcia i Guinardó (F. Javier Escribano), Pericos Moteros (Sara Ariza), Navarra- Rafa Marañón (Lluis Domínguez). En total, més de noranta espanyolistes s'han donat cita al dinar d'aniversari.








Ha hagut distinció per aquelles persones de la penya i col•laboradors que van participar activament en la confecció dels uniformes en el darrer Carnastoltes, així com altres ajusts rebuts en aquell esdeveniment. També ha hagut un reconeixement per Alberto Ariza que es va implicar inclòs ajudant personalment en el muntatge de la carrossa, a Sergio Fidalgo soci de la penya, per la seva tasca diària a As, i s’ha lliurat el carnet de la penya a dos jugadors del futbol base de la GPE Manigua.



Guardons de la GPE Manigua



El moment més emotiu ha estat el lliurament com be sent habitual de manera anual, dels guardons a la “Difusió del Espanyolisme” que ha correspost enguany al perico i cinèfil, Edmond Ors, del programa “La Claqueta” que s’emet a Radio Marca i que porta en antena a la radio espanyola més de vint-i-cinc anys. També el seu company i perico Jaume Marín, li ha estat lliurat prèviament una distinció.

El premi més sentit sempre, el “Elena Alcoberro” en memòria de la que va Secretària General d’aquesta institució, (premi en defensa destacada del moviment penyístic) ha correspost enguany a la Junta Directiva de la Federació de Penyes del RCD Espanyol i l’ha recollit Alberto Ariza com a President en representació de la pràctica totalitat de la seva Junta. Ariza també ha fet lliurament d’una placa de la FCPE a la GPE Manigua per aquest 55è aniversari, i de la mateixa manera també el Conseller Ciprès
.






Ariza carrega contra actituds de membres del Consell.

Alberto Ariza, molt cremat va manifestar publicament el seu desig que el senyor Ciprès fes arribar al consell per que aquest tingui la sensibilitat envers les penyes que aquestes mereixen, per que sembla que a alguns d'ells se'ls hi ha oblidat.

En la meva personal opinió, Ariza ha pogut tenir problemes per convèncer als consellers a l’hora d’anar a diferents actes de penyes i creu que l’afició del RCD Espanyol, la primera en recolzar a l’equip sempre, i en viatjar inclòs en les pitjors conjuntures –que és quan el club s’interessa pel soci i per les penyes- no es pot veure amb una situació de tracte tant poc “sensible” dels que manen en el club i son els encarregats de promocionar l’entitat a través de l’Àrea d’Expansió.


Amb els parlaments de Jordi Llopis, vicepresident institucional de la GPE Manigua, de Dani Bosch, President, de Francesc Ciprès com a conseller, l’agraïment a tots els presents per la paciència i comprensió demostrada i amb menció expressa a Anna Maria Fusté també present, i els sorteigs habituals de regals, s’ha donat per conclòs l’acte, que ha estat conduït amb la seva habitual eloqüència i florida oratòria pel soci de la penya i periodista, Toni Itarte.

Cinquanta cinc anys no es fan tots els dies, i encara que el destí i el senyor d’allà dalt, ens ha volgut fer una mala passada descarregant aigua a bots i barrals, no és suficient una tempesta per acoquinar l’ànim i l’esperit d’una institució que les ha vist de tots els colors en la seva història i d’uns seguidors pericos disposats a lluitar contracorrent contra el que sigui i contra qui sigui.

3 comentaris:

Toni ha dit...

Felicitats pel article , la festa malgrat el temps va ser un exit.

Toni

Anònim ha dit...

Josep Mª, per què has tret les declaracions fetes pel senyor Alberto Ariza? Que t'han fet treure-les o t'han donat "un toque"? Ja ens ho explicaràs, gràcies.

Josep Maria ha dit...

El senyor Ariza ha dit publicament micròfon amb mà el que surt publicat actualment. Que trasladi el senyor Ciprès al consell el seu desig en que hi hagi més sensibilitat per part del consell envers les penyes.

Jo per part del club no he rebut mai cap tipus de pressió ni censura. Però moltes vegades, el be del propi Espanyol està per sobre i a vegades, hi ha malentesos en les declaracions o en la transcripció de les mateixas...
salutacions
Salutacions




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M