diumenge, 24 d’agost del 2008

EL CADET S'IMPOSA AL FEMENÍ

EL FILIAL PERICO PERD 2-0 A BADALONA: ELS LOCALS FAN VALER EL SER DE CATEGORIA SUPERIOR.









































S’han defensat be
El Cadet espanyolista s’ha imposat (sobretot en el segon temps) al primer equip femení, que amb una tàctica de reforç de la part defensiva per part de Diego Morata, ha sabut pal•liar les mancances físiques normal del seu equip en comparació als nois, i ha mantingut el tipus bastant bé arribant al descans amb una desavantatge de 0-2 respecte a l’equip entrenat aquest any per Fran Navarro.

El primer gol del Cadet ha estat conseqüència del remat per part d’Álex d’un lliure indirecte per banda dreta que ha pentinat lo suficient per superar a Cristina. Les espanyolistes s’han defensat bé, i han aconseguit el que demanava Diego Morata, una concentració defensiva màxima, tot i que en atac, han estat incapaç d’arribar amb perill clar a les immediacions de l’àrea de Germán Parreño.

Xavi Solé ha fet el segon en una jugada en la que els nois han llençat ràpid un servei de falta i el davanter perico, lliure totalment, ha superat a Cristina a plaer, rematant creuat.

El segon temps, el Cadet ha mostrat potser major sensació de domini, acusant les noies la forta calor i el desgast del primer temps, màxim tenint en compta que el seu tècnic, Fran Navarro ha canviat a tot l’equip, mentre que Morata ha efectuat pocs canvis sobre el onze inicial.

El golejador de la Preferent Cadet de la passada temporada, Gerard Muñoz, no ha fallat amb la seva cita gairebé diària amb el gol, i ha anotat el tercer al quart d’hora del segon temps.

Adriana ha gaudit de la primera ocasió del femení al llançament d’un servei de lliure directe que ha sortit desviat amb intenció de buscar el pal esquer. Noemí en aquells moments estava descansant en la banda, i per això el llançament l’ha executat la sensacional davantera perica.

El quart gol del cadet ha estat obra de Rufo, que malgrat la seva curta alçada ha rematat de cap molt bé en el bell mig de l’àrea petita, un centre per banda esquerra, superant a Marina.

El cinquè, ha arribat a conseqüència d’un penal rigorós assenyalat a les acaballes del matx i que Gerard ha transformat, tancant el compte golejador del conjunt cadet espanyolista.

Tot i l’esforç i bones maneres mostrades pel femení, també s’ha d’admetre que els nois en la part final del segon temps també han jugat sense forçar la màquina, i més després que Adriana protagonitzés l’ensurt al caure, tot i que s’ha recuperat aparentment al menys, sense conseqüències.

L’encontre amb tot, s’ha jugat amb total esportivitat i s’ha de felicitar als nois per que s’han dedicat a jugar a futbol noblement sense emprar-se amb duresa, i donant un exemple; A veure si alguns dels veterans fan igual, que això és un amistós, i no li va la vida a ningú. Es només un partit per preparar-se ambdós conjunts i així ho han entès perfectament els nois del Cadet i les noies del femení.


Fitxa Tècnica:
RCDE Cadet “A”: Germán; Álex Martínez, Héctor, Nil Victória, Víctor Álvarez, Quiles, Xavi Solé,k Matei, Joan Ángel, Cristian (jugador a prova) , i Gil.
En el segon temps: Víctor Cocera, Jaime Contreras, Álex García, Marc Molina, Jorge, Lacambra “Buchu”, Antonio, Jandro, Ruben “Rufo”, Darder i Gerard.

RCD Espanyol Femení: Cristina, Rocío, Marta Torrejón, Ane, Mesi, Chola, Míriam, Noemí, Adriana, Joana, i Sara. Substitucions: Carol, Marina per Cristina, Cubi per Joana i Lara per Noemí. Posteriorment Noemí per Míriam.

Gols: 1-0: Álex; 2-0: Xavi Solé; 3-0: Gerard; 4-0: Rufo; 5-0: Gerard (pen).

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit de preparació del femení cara la disputa de les Semifinals de la Copa Catalunya a Vic, i primer encontre del Cadet A espanyolista. Partit disputat en una matinal assolellada, amb força calor i amb exquisida esportivitat, sobre tot per part dels nois.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M