dilluns, 25 d’agost del 2008

EL CADET TORNA A GOLEJAR

L' ESPANYOL B, CAMPIÓ A BORJA (3-0 DAVANT ELS LOCALS, I, 0-0 DAVANT L'ALUVIÓN CASCANTE. EL JUVENIL, TERCER A ALCANAR (8-0 ALS LOCALS EN EL PARTIT PEL 3r i 4rt LLOC). EL JUVENIL B, CAMPIÓ AL XXè NOBLE VILLA DE PORTUGALETE

foto d'arxiu

CF BADALONA: 0 - RCDE CADET "A": 6

El RCD Espanyol Cadet A, després de jugar dissabte l’amistós davant el primer equip femení, diumenge van derrotar per 0-6 al CF Badalona en el Camp del Centenari.

El primer gol el va aconseguir al minut 16, el romanès Mattei. Cristian, el jugador a prova en el partit que va disputar dissabte al matí davant el femení i que desconeixíem el seu nom, va aconseguir el segon al rematar de cap al minut 21 de joc.

Quiles, va aconseguir el tercer en transformar un penal provocat per Mattei al minut 29. El quart va pujar al marcador en rematar de cap Xavi Soler al minut 3 de la represa, mentre que el propi davanter perico feia el cinquè als deu minuts del segon temps i per cloure el compte golejador, Alex García, jugador fitxat de la Fundació Sánchez Llibre feia el sisè per l'equip de Fran Navarro, al minut 17 del segon període.

Per part espanyolista van veure targes grogues, Rufo, (13’), Xavi Soler (15’) i Héctor (21’) totes en el segon temps. Antonio va ser expulsat per vermella directa al minut 19 del segon temps.