dimarts, 26 d’agost del 2008

ARRIBADA A L'AEROPORT DEL PRAT, DELS OLÍMPICS

(Aeroport del Prat, Terminal B: Josep Maria)

Aquest vespre hem pogut presenciar l’arribada a l’Aeroport Internacional del Prat, l’arribada de l’atleta de l’Associació d’Esports Blanc i Blau, Maria Vasco, dels JJ.OO. de Pekín, després de obtenir una cinquena posició en la prova de 20 Km. Marxa i per molt poc no pogué revalidar la medalla de bronze que va assolir al Mundial d’Osaka recentment.

L’atleta blanc i blava va batre el record d’Espanya, i els seus incondicionals s’han encarregat de recordar-lo amb una samarreta en la que es podia llegir “Maria: La medalla eres tu” per davant i per darrera, el temps que va emprar en marxar sobre la distància. (1:27:25).

A la rebuda hi era present Sentiment Perico, i un grup de fidels, familiars (la seva mare i el seu marit, el també marxador González Corbacho, entre altres), i el president de l’AEBiB Pro-Seccions, Joan Calero, que ha fet lliurament d’un ram de clavells amb els colors blanc i blaus.

Posteriorment ha arribat a la terminal B del Prat, l’equip de Hoquei herba d’Espanya, finalista de la competició i per tant medalla d’argent en els JJ.OO, i hem fotografiat per la posteritat als dos jugadors pericos, Quico Fábregas i David Alegre, (veure fotos per aquest ordre) que molt amablement han posat per la camera de Sentiment Perico en exclusiva.

Llastimosament no ha estat possible encertar l’hora que arribava la sirena perica, Gemma Mengual (dos medalles d’argent), tot i els esforços realitzats i l’estona que hem estat en el lloc.

















2 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que el Club els hi hauria de fer un reconeixement a tots els pericos que han competit a les Olimpiades -que n'hi ha hagut molts-.
Juanjo Bertomeu-Penya Blanc i Blava d'Eivissa

Josep Maria ha dit...

Efectivament, Juanjo. Haurian de fer un reconeixement a tots... bé menys un que ens ha deixat ja malauradament, por culpa de la "plata"... Que hi farem!. Salutacions a la Penya Blanc i Blava d'Eivissa. Una abraçada




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M