dilluns, 25 d’agost del 2008

RIVAL SUPERIOR: (2-0)

















(Camp del Centenari, Avgda. Navarra, Badalona: Josep Maria)


Superiors
El CF Badalona, conjunt de Segona Divisió B, es va endur l’edició d’enguan del seu torneig, el “Ciutat de Badalona” en guanyar al RCD Espanyol “B” per 2-0. El conjunt de Clotet va acusar en excés el gol inicial dels locals en els primers minuts, davant un conjunt molt reforçat dins la categoria de bronze del futbol nacional, i un segon gol, va deixar sense poder de reacció als blanc i blaus, dissabte de rosa i negre. En la recta final, després que el Badalona hagués efectuat molts canvis, l’Espanyol B, va merèixer per ocasions, el gol de l’honor, que no va arribar.


Errades defensives de bon principi...Pitjor no se li va pogué posar les coses, quan ja als primers instants del matx, una jugada per banda esquerra, acaba amb el remat a plaer fent pujar el primer gol al marcador. El Badalona, se’l va veure bastant superior en aquest primer temps, i si be no va gaudir de moltes ocasions de perill, si que les que va tenir van ser d’autèntic perill i va mantenir la possessió de l’esfèrica, mentre que als homes de Clotet els hi va costar molt, crear un mínim de perill a la porteria defensada per Aurré. No va estar encertat en defensa el conjunt de Clotet.

Als 22’, el Badalona va pogué ampliar distàncies, però David Prats va ser massa generós passant al company dins l’àrea petita i la pilota sortosament pels interessos espanyolistes no va arribar al seu destí.
Un xut de Robles al pal esquer, va ser la tercera ocasió clara dels badalonins, abans que arribés la sentència del matx.

Molist deixa el torneig, pràcticament decidit
Pèrdua de pilota en jugada que neix d'un servei de porteria , contracop i el 21 local es va mostrar letal davant un Isaac que poc va pogué fer.

Més fortuna tindria el meta espanyolista quan en una gran intervenció evita el tercer en jugada de Prats.
Gotor ha de substituir a Víctor Ruiz abans d’arribar al descans. I encara hi hauria oportunitat per que Isaac tornés a fer una altre gran aturada llençant-se als peus del davanter badaloní que va portar de cap a tota la defensa espanyolista.

Segon temps més equilibrat
En el que van començar a moure’s les banquetes (sobre tot la del conjunt local). Els badalonins no van gaudir en prou feines d’ocasions clares de gol en el segon temps, però això sí, van saber gestionar bé l’avantatge cobrada en el primer temps, i només una penetració de Diego Torres fins la cuina, amb centrada massa passada que no va donar opció al remat, comptabilitzem com a ocasions, almarge d'un xut desviat.

En canvi, en els deu darrers minuts, va ser l’Espanyol B qui va merèixer reduir distàncies en el marcador però no va haver-hi fortuna.

Si durant el partit no havia pràcticament creat ni una sola ocasió clara de gol, en els darrers minuts, van tenir-ne fins a tres de molta claredat: Un xut de Pedraza fora, un remat de cap de Luismi, que es tret amb el peu pel porter in extremis, quan semblava que la bola acabava dins la porteria, o un remat de cap també de Matamala que entre el pal i Ruben eviten que l’Espanyol ajusti el resultat amb una mínima derrota. Un remat fregant el pal en els darrers instants, va ser la darrera ocasió per obtenir un gol que definitivament no va arribar.

Ahir, a Borja (Saragossa) en un triangular d’homenatge a Manuel Meler, qui fora president del RCD Espanyol (1970-1982), en la seva vila natal, els homes de Josep Clotet, acabaren d’obtenir l’estat de forma i de conjunció necessari, per afrontar ja diumenge proper, l’inici del campionat de lliga davant la Pobla de Mafumet.

Fitxa Tècnica:CF Badalona: Sergio Aurré; Javi Chino, Albert Cámara, Isaías, Larios, Santi Amaro, David Prats, Ruben Casado, Héctor, Robles i Xavi Molist.
En el segon temps: Ruben, Ferrón, Alfonso, Luis Blanco, David López, Curro, Aitor, Sergio Torres i Diego Torres substituiren a Aurré, Robles, Cámara, Héctor, Isaias, David Prats, Molist , Santi Amaro i Ruben Casado.

RCD Espanyol “B”: Isaac, Brachi, Javi Cantero, Víctor Ruíz, Yago, Javi Márquez, Guillem Creus, Canario, Pedraza, Luismi i Javi López.
Substitucions: Gotor per Víctor Ruiz, m. 35 Matamala per Creus, m. 77, Albert García i David López per Yago i Canario , m. 87.

Àrbitre: Santos Aparicio auxiliat en bandes per Joaquín Hernández i Salas Montero, tots del col•legi del Baix Llobregat. Targetes a Héctor, Javi Chino per part local i a Víctor Ruiz, i Javi Cantero per part espanyolista.

Gols: 1-0: m. David Molist, m.4 ; 2-0:David Molist, m.27

Incidències: Camp del Centenari, Badalona. Edició del Torneig Ciutat de Badalona, que va servir per fer l’acte oficial de presentació del CF Badalona 2008/09. Tarda molt ennuvolada amenaçant pluja, però aquesta no va fer acte de presència. El partit va ser declarat “jornada de portes obertes” per la directiva del conjunt badaloní. L'Alcalde de la ciutat va lliurar el trofeu del torneig al Club de Futbol Badalona, guanyador del mateix.
Triomf del Infantil
Anteriorment a la disputa del encontre, el Infantil “A” del RCD Espanyol es va imposar al Badalona Cadet “B” per 1-2 amb un gol en les acaballes del partit. El conjunt de Jacint Magrinyà va superar a un rival de més edat que els pericos en un disputat encontre.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M