dimarts, 9 d’agost del 2011

UN CADET "A", AMB MOLTES NOVETATS.
MULA JUGARÀ AL MÁLAGA




Alex Mula, al Málaga CF.

El golejador de les divisions inferiors del RCD Espanyol, Alejandro Miguel Mula Sánchez, (Premià, 23/07/1996), més conegut pel seu primer cognom Mula, després de 6 temporades al conjunt blanc-i-blau procedent de la Fundació Sánchez Llibre, deixa Sadrià per motius familiars i marxa a Andalusia on viu el seu pare. No és gens d’estrany que entre els equips andalusos hagi fitxat precisament pel Málaga on ja es troba un bell conegut seu i del club espanyolista, Josep Manel Casanova, actualment coordinador del futbol base del conjunt malagueny i que a bon segur seguirà confiant amb la qualitat del jugador de Premià de Mar.

Mula va ser el màxim golegador la passada temporada del Cadet B sobrepassant la vintena de gols. Des del seu pas pel Benjamí fins arribar al Cadet ”B” sempre s’ha mostrat com un jugador resolutiu (20, 25, 16, 14, 21, han estat els registres en les darreres temporades).


El Cadet “A” 2011/12
En el conjunt Cadet “B” espanyolista de la passada temporada han causat fins a 10 baixes ressenyant també la d’Albert Torras Crespo qui després de militar també 6 temporades al conjunt perico ha preferit canviar els colors purs blanc-i-blaus del futur i l’esperança pels blaugranes del present, del talonari, i de la suposada vida fàcil de color de roses.

També amb el tècnic Juanma Pons amb qui el Cadet “B” va ser campió de lliga en un grup no excessivament complicat com el quart de Preferent (Premià A, Girona “B” i Gironès – Sàbat “B”, com a màxims rivals) va prescindir dels seus serveis a principis de juny els dirigents del futbol base de l’entitat. Versions hi van haver-hi pels tots els gustos (la d’ell i la oficial del club) però com en el tema Posse encara que siguin motius totalment diferents, aigua passada ja no mou molí no entraré en el tema. El nou tècnic del equip, és Dani Fernández que en les tres darreres temporades des que va aterrar a Sadrià procedent del seu anterior càrrec de seleccionador català sub-16, ha conquerit dos cops el títol de lliga (infantil B i Infantil A) i ha conquerit el campionat de Catalunya Infantil.

L’equip, que s’ha reforçat amplament, juntament amb el saber fer del actual tècnic, lluitarà amb les màximes garanties per al menys plantar cara al FC Barcelona en una categoria en la que els darrers anys ha estat hegemònic el domini barcelonista (tret de la promoció del 92 amb els Jordi Amat, Edgar, Blázquez, Clerc, Gabi, Montcusí, Pau Senent, Sani i Cía que va conquerir el títol de lliga però no el de Catalunya).

En un proper article, serà un plaer oferir-vos la estructura final del Cadet “A” amb plantilla i cos tècnic.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M