diumenge, 7 d’agost del 2011

EL FEMENÍ S'ESTRENA MARCANT 14 GOLS
DAVANT UN FEBLE CONJUNT NORD-AMERICÀ


RCD Espanyol Femení "A": 14 – Americanes: 0
Golejada, bon joc i gran triomf.

Gran debut de les blanc-i-blaus, en el primer amistós de la pretemporada disputat el dijous a la Ciutat Esportiva de Sadrià, on van tenir un domini absolut. Les espanyolistes van ser molt superiors. Van jugar contra un equip dels EUA, el nom no va ser facilitat. Debut de moltes jugadores del B, fent-se molts canvis. El partit que havia de jugar-se a les 21:00, va començar amb 15 minuts d'avançament. Gran equip que tenen les periques aquest any, format per grans futbolistes.

Comença el primer temps: Es va inaugurar el marcador amb 2 gols de Brenda Pérez i un altre d'Ana María Romero''Willy''. Xut d'Ana María Romero''Willy''fregant el pal. Xuts de Brenda Pérez el primer a les mans de la portera i el segon dóna al pal i surt fora. 2 Xuts de Silvia Meseguer per sobre de la porteria.

4-0. Centre llunyà de Sonia Matias l'àrea a i Brenda Pérez marca gol posant ajustat pel pal dret de la portera.

5-0 Golàs d'Ana María Romero''Willy'' vaselina des de lluny de l'àrea per sobre de la portera. Xut de Marta Yáñez a les mans de la portera.

6-0 Sortida de la portera i gol de Brenda Pérez que li posa ajustat pel pal dret d'aquesta. Xut de de Débora García per sobre de la porteria i una defensa dels USA, la treu a la línia de gol. Passada de Ana María Romero''Willy''a Silvia Meseguer que xuta per sobre de la porteria. Centre xut de Carla Cotado a les mans de la portera. Xut de Débora García a les mans de la portera del EUA.

Comença la segona part. Cop de cap de Brenda Pérez al pal. Xut d'Ana María Romero''Willy'' fregant el pal. Xut d'Ana María Romero''Willy''a les mans de la portera americana. Passada d' Ana María Romero''Willy''a Silvia Meseguer que xuta fregant el pal.

7-0 Golàs d'Ana María Romero''Willy''. Vaselina per sobre de la portera que entra centrada. Sara Monforte xuta per sobre de la porteria. Xut de Sara Serna fora. Xut d'Ana María Romero''Willy''fora. Xut de Silvia Meseguer a les mans de la portera ianqui.

8-0 Gol d'Ana María Romero''Willy''que xuta fort des de la frontal de l'àrea pel pal esquerre de la portera.

9-0 Gol d'Ana María Romero''Willy''que xuta fort escairada dins de l'àrea pel pal esquerre de la portera.

10-0 Gol d'Ana María Romero''Willy''. Vaselina per sobre de la portera que entra per pal dret d'aquesta.

11-0 Gol de Lara Rabal de cap, ben col.locat per tota l'esquadra. Xut de les americanes a les mans de Mariajo Pons. Xut de Débora García a les mans de la portera visitant.

12-0. Gol de Débora García que xuta per tota l'esquadra.

13-0 Gol de Marta Torrejón de cap.

14-0. Gol de Ana María Romero''Willy''que davant de la portera xuta col.locada pel pal esquerre d'aquesta.


Darreres informacions:

Segons últimes informacions de fonts, el pressupost del femení és de 195.000 € aquest any després dels 400.000 € de l'anterior, en què han renovat moltes: Maria José Pons, Alba Montserrat, Lara Rabal, Sara Monforte, Andrea Pereira, Silvia Meseguer, Vanessa Gimbert, Ana María Romero 'Willy', Sara Mérida, Sonia Matias, Débora García Mateo, Marta Torrejón, a les quals algunes els han rebaixat la meitat el seu sou, planter amb fitxa del B encara que juguin amb el 1 equip. Fitxatges Mary Paz Vilas Dono. Estan a prova: Sara Serna, Aida Garcia, Eve Moreno Fernández, Haruna Kawashima, Cora Calderon, Ileana Góngora, Priscila Gaitan, Viri Suaste. Algunes ni cobren. Altres han hagut de marxar a altres equips per guanyar alguna cosa, les nenes segueixen pagant 500 €.

Directius com el Collet segons fonts cobren més de 350 000 € l'any. Per això continuem amb la Recollida de signatures...

NO A LES RETALLADES DE SOBRE EL 50% EN EL RCD ESPANYOL FEMENÍ en http://www.peticionpublica.es/PeticaoVer.aspx?pi=P2011N12380.

Crònica i foto, cedides per Jose Carrera.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M